Feriebolig i Roma

Residence San Pietro

Leilighet Raffaello Resepsjon Leilighet Borromini
 
Residence San Pietro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence San Pietro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få et av byens teatre som nærmeste nabo, og bo dør til dør med de lokale i Residence San Pietro. Her finner dere både handlemuligheter, restauranter og kaféer i nærheten, og god tilgang på offentlig transport (buss 64 går hvert femte minutt mellom Stazione Termini og Stazione Pietro, og den sistnevnte togstasjonen ligger kun 200 meter fra ferieleilighetene).

Nyt alt Roma har å by på

Få en tidlig start på dagen og gå bort til den verdensberømte Petersplassen hvor - siden dere bor så nært - dere kan komme de store køene i forkjøpet og ta en titt inne i den majestetiske Peterskirken. Ta turen opp i kuppelen og få en storslått utsikt over Den Evige Stad, og et aldri så lite glimt ned i Pavens hage. Hopp i en taxi eller på en av bussene og ta del i folkelivet på travle Campo de' Fiori. Vandre bort til Piazza Navona med en gelato i hånden, og beundre Pantheon på veien. Få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang, og finn en sjarmerende restaurant i Trastevere der dere kan la de italienske smakene overvelde dere og absorbere den autentiske, romerske stemningen.

Les mer om Residence San Pietro

Bli tatt imot

San Pietro ligger i en stor lukket gård, med en liten gårdshage og en imponerende palme. Resepsjonen er åpen fra mandag-fredag kl. 09.00-13.00 og 15.30-19.30 / lørdag 09.00-13.00. Utenom åpningstidene kan dere alltid hente hjelp på det nærliggende Hotel San Pietro. Dersom dere kommer med bil, er det mulig å bestille parkering (mot betaling) i en stor, underjordisk garasje som hører til komplekset.

Slapp av i ferieleiligheter i klassisk stil

Her finnes 5 forskjellige typer leiligheter, og alle er pent og klassiskt innredet. Alle leilighetene har kjøkken med to eller fire kokeplater, kjøleskap med fryser, tv og telefon. De fleste leilighetene leies ut til turister, men det er også noen som leies ut på månedsbasis.

Bestill deres trivelige ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad med sightseeing, shopping og lekre måltider på byens mange spisesteder. Returner til deres hyggelige ferieleilighet kun 150 meter fra Petersplassen og hvil beina før nye eventyr langs de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Residence San Pietro

Toromsleilighet Raffaelo med 2/4 soveplasser

Leilighetene (det er 12 av disse) er omtrent 54 m² store, og består av en stor stue med kjøkkenkrok og spiseplass, samt en dobbeltseng og to lenestoler. Her finner dere også et stort soverom med garderobeskap og en tredje seng, samt mulighet for en ekstraseng, og et bad med dusj og toalett.

Toromsleilighet Maderno med 2/4 soveplasser

Leilighetene (det er to av disse) er omtrent 44 m² store, og består av en stue med kjøkkenkrok, spiseplass og en dobbel sovesofa. Her finner dere også et soverom med dobbeltseng og et stort garderobeskap, og et bad med dusj og toalett.

Toromsleilighet Bernini med 3/5 soveplasser

Leiligheten er omtrent 54 m² stor, og består av en stue med kjøkkenkrok, spiseplass og en dobbel sovesofa. Her finner dere også et soverom med dobbel- og enkeltseng, samt et stort garderobeskap, og et bad med badekar og toalett.

Treromsleilighet Bramante med 3/6 soveplasser

Leilighetene (det er to av disse) er omtrent 65 m² store, og består av en stue med kjøkken, spiseplass og en dobbel sovesofa. Her finner dere også et soverom med dobbeltseng og etstort garderobeskap, et soverom med enkeltseng samt mulighet for en ekstraseng, og et bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet Borromini med 4/6 soveplasser

Leiligheten er omtrent 66 m² stor, og består av en stue med kjøkken, spiseplass og en dobbel sovesofa. Her finner dere også et soverom med dobbeltseng og et stort garderobeskap, et soverom med to enkeltsenger, og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence San Pietro

Les personlige anmeldelser av Residence San Pietro som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence San Pietro. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence San Pietro

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer

Bedømmelse av Residence San Pietro

Les mer
 
search map