Hotell i Roma

Residence Il Vittoriano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sentralt og like ved Trastevere

Har du planer om å oppleve Roma til fots på én enkelt dag? Da er Residence Il Vittoriano et ideelt sted å bo, men det kan jo også godt være du har mer enn kun én dag på å oppleve denne fantastiske byen. Uansett hvor lenge din ferie varer er Residence Il Vittoriano et svært godt utgangspunkt, for du bor tett på alle de store attraksjonene i sentrum. Elva Tiberen er rett rundt hjørnet og det samme gjelder det pittoreske Trastevere-området. Det gamle kunsterstrøket er perfekt for en spasertur eller et godt glass vin på det hyggelige torget Piazza Santa Maria i Trastevere. Campo de' Fiori, Piazza Navona og Pantheon ligger også kun noen få minutters gange fra Residence Il Vittoriano.

Det er en god idé å legge planer for dagen - ellers vil du raskt bli overveldet av alle mulighetene. I området rundt Residence Il Vittoriano finner du et stort antall gode restauranter og barer der du kan avslutte dagen med stil.

Smått, men godt

Residence Il Vittoriano er absolutt ikke et hotell, for du får mer følelsen av å bo i en leilighet med flere rom eller en såkalt residens. Det er smått, men hyggelig, og personalet i resepsjonen står klare til å hjelpe deg med dine ønsker, og sørger for at oppholdet ditt blir så behagelig som mulig. Residence Il Vittoriano er ikke et sted med mange fasiliteter, men du får en god base for ditt opphold i Roma. Frokostbufféten blir servert i fellesstuen og byr på et godt utvalg som vil gi deg en god og energifylt start på dagen, og det er flere glutenfrie produkter.

Det er gratis Wi-Fi på hele området.

Les mer om Residence Il Vittoriano

Elegante rom

Residence Il Vittoriano er et lite Bed & Breakfast med kun 7 rom. Alle er innredet i en lys, skandinavisk og moderne stil. På alle rommene finner du aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og et moderne utstyrt bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Roma, Lazio

Hotel Smeraldo

Roma, Lazio

Hotel Accademia

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Hotel Smeraldo

Roma, Lazio

Hotel Trevi

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map