Hotell i Roma

Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Relais Trevi 95 Boutique Hotel ligger, som navnet antyder, i Trevi-distriktet, på en hyggelig liten plass like ved presidentens offisielle bolig Quirinalet, og bare et steinkast fra

Et deilig hotell i moderne stil

Trevi 95 Boutique Hotel er ikke et luksus-hotell, men det tilbyr god service, god komfort og en veldig god beliggenhet. Prikken over i-en er utvilsomt takterrassen der du kan nyte en drink og hvile føttene etter dagens opplevelser. Hvis du går ned en etasje kommer du til frokostrestauranten, som også tilbyr utendørs servering på terrassen i sommersesongen. Frokosten er kontinental og du får et godt utvalg av forskjellige produkter. Hotellet stiller også med gratis Wi-Fi på hele hotellet og en døgnåpen resepsjon. Det serviceinnstilte personalet hjelper naturligvis gjerne med å oppfylle alle ønskene dine og kan evt. også arrangere transport til flyplassen.

Les mer om Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Lyse og elegante rom

Det er i alt 20 komfortabelt innredede rom på Relais Trevi 95 Boutique Hotel, og de finnes i flere forskjellige kategorier. De er alle lydisolerte og har som minimum aircondition, satellitt-tv, gratis Wi-Fi, minibar, safe, skrivebord og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Vi gjør oppmerksomme på at i enkelte tilfeller kan dusjkabinettet være plassert inne i selve rommet. De fleste rommene har også kaffe-og te-fasiliteter.

Les om rommene på Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map