Hotell i Roma

Relais 6

 
Relais 6 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais 6 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Relais 6 ligger like utenfor sentrum av Roma i et rolig boligområde - så her får du en god natts søvn. Det er lett å komme til alle de store attraksjonene i Romas historiske sentrum. Nærmeste T-banestasjon ligger kun 5 minutters gange fra Relais 6, herfra kan du lett og bekvemt komme direkte til sentrum. Bussen stopper også i nærheten av hotellet og kjører deg til sentrum på ca. 15 minutter.

Et koselig og historisk sted

Relais 6 ligger i en elegant bygning fra 1930-tallet. Bygningen har en veldig spesiell historie. Under andre verdenskrig hadde de allierte sin logistikk base for hele området her. Mange gjenstander fra den tiden har blitt bevart og er nå utstilt i et lite interessant museum, som ligger i kjelleren av bygningen.

Relais 6 er ikke et luksushotell, men tilbyr varm gjestfrihet og komfort. Terrassen på gårdsplassen er hotellets hjerte i de varme perioder. Her kan du nyte frokosten i solen og starte dagen på best mulig måte. På ettermiddagen er terrassen også et flott sted å nyte en drink eller en liten snack.

Det er en overflod av gode restauranter rett i nærheten av Relais 6, så det er definitivt noe for alle.

Les mer om Relais 6

Trening og lesing

Hvis du er av de aktive, kan du bruke den lille treningsavdelingen. Hvis du foretrekker roligere og avslappet forhold, vil du sikkert nyte lesesalen. På kjøligere dager innbyr lobbyen med peis til sosialt samvær, ledsaget av en aperitiff. Det er gratis WiFi på hele hotellet.

Autentiske rom

Relais 6 har 16 rom i forskjellige kategorier. Rommene er innredet i varme farger og klassisk stil. Alle rommene er utstyrt med satellitt-TV, minibar, telefon, WiFi og et bad med toalett, dusj eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Les om rommene på Relais 6

Sjul teksten
 
 
search map