Hotell i Roma

Radisson Blu es. Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Radisson har gitt deres flaggskip i Roma navnet Blu eller blå på norsk, noe som gir god mening når man kikker på den spennende utsmykningen, ikke minst om kvelden når hotellet er opplyst. Radisson Blu tilbyr en unik og luksuriøs opplevelse, og beliggenheten gir deg en kjapp forbindelse med flyplassen og Romas gode offentlige transportsystem.

Gå på marked

Hotellet ligger vegg i vegg med et av Romas største innendørs matmarkeder: Nuovo Mercato Esquilino, der du kan få et enestående innblikk i de italienske husmødrenes innkjøpsvaner. Tidligere holdt markedet til på plassen Vittorio Emanuele der du også finner nærmeste metrostasjon. Utover det ligger det mange spennende opplevelser og severdigheter innenfor gangavstand fra hotellet, bl.a. Santa Maggiore-kirken, Romas operahus, Colosseum og noen av Romas beste shoppinggater.

Moderne design og basseng

Radisson Blus unike designkonsept blander det historiske og det moderne, og skiller seg på mange måter ut blant andre hoteller i Roma. Det er trådløs Internett forbindelse på hele hotellet, et svømmebasseng på takterrassen (åpent juni –september), treningssenter, gourmet restauranten Sette og den mer uformelle restauranten Zest, det avslappende salongen Es. Libris, badstue, massasjetjenester (mot tillegg), concierge, gratis aviser i lobbyen, møterom, bankettfasiliteter, vaskeri- og renseri-servicer (mot tillegg) og et bibliotek.

Minimalisme og god plass

Det finnes flere forskjellige romtyper som designmessig skiller seg fra hverandre, men alle rommene er innredet med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerms-tv med lcd-skjerm, minibar, safe og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Radisson Blu es. Hotel

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

search map