Hotell i Roma

Radisson Blu es. Hotel

 
Radisson Blu es. Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Radisson Blu es. Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Radisson har gitt deres flaggskip i Roma navnet Blu eller blå på norsk, noe som gir god mening når man kikker på den spennende utsmykningen, ikke minst om kvelden når hotellet er opplyst. Radisson Blu tilbyr en unik og luksuriøs opplevelse, og beliggenheten gir deg en kjapp forbindelse med flyplassen og Romas gode offentlige transportsystem.

Gå på marked på morgenen

Hotellet ligger vegg i vegg med et av Romas største innendørs matmarkeder: Nuovo Mercato Esquilino, der du kan få et enestående innblikk i de italienske husmødrenes innkjøpsvaner. Tidligere holdt markedet til på plassen Vittorio Emanuele der du også finner nærmeste metrostasjon. Utover det ligger det mange spennende opplevelser og severdigheter innenfor gangavstand fra hotellet, bl.a. Santa Maggiore-kirken, Romas operahus, Colosseum og noen av Romas beste shoppinggater.

Les mer om Radisson Blu es. Hotel

Moderne design og basseng i sentrum

Radisson Blus unike designkonsept blander det historiske og det moderne, og skiller seg på mange måter ut blant andre hoteller i Roma.
Det er trådløs Internett forbindelse på hele hotellet, et svømmebasseng på takterrassen (NB: sesongåpent, som oftest åpent fra juni til september), treningssenter, gourmetrestauranten Sette og den mer uformelle restauranten Zest, det avslappende salongen Es. Libris, badstue, massasjetjenester (mot tillegg), concierge, gratis aviser i lobbyen, møterom, bankettfasiliteter, vaskeri- og renseriservice (mot tillegg) og et bibliotek.

Gode transportmuligheter

Beliggenheten rett ved Romas sentralbanestasjon Stazione Termini gir deg mange fordeler under et opphold i Roma. Fra den internasjonale flyplassen Fiumicino går det direkte-tog til Termini, men det går også busser, så det er både enkelt og komfortabelt. Mange av Romas bybusser har også endestasjon på den store plassen foran stasjonen, samtidig som du har direkte adgang til begge Romas metrolinjer som krysser hverandre nettopp på Stazione Termini. Men som de fleste andre steder i verden er gatene rundt sentralbanestasjonen ikke de mest sjarmerende i Roma med mindre du spesifikt er på utkikk etter det eksotiske mangfoldet som preger området, samt et godt utvalg av restauranter.

Minimalisme og god plass

Det finnes flere forskjellige romtyper som designmessig skiller seg fra hverandre, men alle rommene er innredet med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerms-tv med lcd-skjerm, minibar, safe og eget bad med hårføner.
Badene er delt inn i ulike deler med matte glassvegger.

Les om rommene på Radisson Blu es. Hotel

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Radisson Blu es. Hotel

Les personlige anmeldelser av Radisson Blu es. Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Radisson Blu es. Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Radisson Blu es. Hotel

Må oppleves.

Helt fantastisk opphold. Kjempe fint hotel og kjempe fin tur. Ønsker helt klart å dra tilbake dit.

Les mer

Bra hotell med flott beliggenhet! Fantastisk frokost!

Veldig luftig og stort rom, komfortabel seng, men dessverre var ikke badet like bra! Vann rant fra dusjen til toalettsetet.

Les mer

Super fint hotell

Jeg synest hotellet var veldig hyggelig og ikke minst, veldig rent - rommet var stort og deilig stille - jeg trodde kanskje man kunne høre togene, men det var ingen støy. Hyggelig at det var så nær stasjonen, selv om dette området kan være det som presenterer Roma best :-)

Les mer

Bedømmelse av Radisson Blu es. Hotel

Les mer

Bedømmelse av Radisson Blu es. Hotel

Les mer

Designet?

Iblant er design upraktisk. Dårlig belysning på badet. Et sikkerhetsskap som ikke var fastmontert. Ødelagte leselamper. Hyggelig og hjelpsomt personale i resepsjonen. God frokost, om enn litt rotete.

Les mer
 
search map