Hotell i Roma

Radisson Blu es. Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Radisson har gitt deres flaggskip i Roma navnet Blu eller blå på norsk, noe som gir god mening når man kikker på den spennende utsmykningen, ikke minst om kvelden når hotellet er opplyst. Radisson Blu tilbyr en unik og luksuriøs opplevelse, og beliggenheten gir deg en kjapp forbindelse med flyplassen og Romas gode offentlige transportsystem.

Gå på marked på morgenen

Hotellet ligger vegg i vegg med et av Romas største innendørs matmarkeder: Nuovo Mercato Esquilino, der du kan få et enestående innblikk i de italienske husmødrenes innkjøpsvaner. Tidligere holdt markedet til på plassen Vittorio Emanuele der du også finner nærmeste metrostasjon. Utover det ligger det mange spennende opplevelser og severdigheter innenfor gangavstand fra hotellet, bl.a. Santa Maggiore-kirken, Romas operahus, Colosseum og noen av Romas beste shoppinggater.

Les mer om Radisson Blu es. Hotel

Moderne design og basseng i sentrum

Radisson Blus unike designkonsept blander det historiske og det moderne, og skiller seg på mange måter ut blant andre hoteller i Roma.
Det er trådløs Internett forbindelse på hele hotellet, et svømmebasseng på takterrassen (NB: sesongåpent, som oftest åpent fra juni til september), treningssenter, gourmetrestauranten Sette og den mer uformelle restauranten Zest, det avslappende salongen Es. Libris, badstue, massasjetjenester (mot tillegg), concierge, gratis aviser i lobbyen, møterom, bankettfasiliteter, vaskeri- og renseriservice (mot tillegg) og et bibliotek.

Gode transportmuligheter

Beliggenheten rett ved Romas sentralbanestasjon Stazione Termini gir deg mange fordeler under et opphold i Roma. Fra den internasjonale flyplassen Fiumicino går det direkte-tog til Termini, men det går også busser, så det er både enkelt og komfortabelt. Mange av Romas bybusser har også endestasjon på den store plassen foran stasjonen, samtidig som du har direkte adgang til begge Romas metrolinjer som krysser hverandre nettopp på Stazione Termini. Men som de fleste andre steder i verden er gatene rundt sentralbanestasjonen ikke de mest sjarmerende i Roma med mindre du spesifikt er på utkikk etter det eksotiske mangfoldet som preger området, samt et godt utvalg av restauranter.

Minimalisme og god plass

Det finnes flere forskjellige romtyper som designmessig skiller seg fra hverandre, men alle rommene er innredet med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerms-tv med lcd-skjerm, minibar, safe og eget bad med hårføner.
Badene er delt inn i ulike deler med matte glassvegger.

Les om rommene på Radisson Blu es. Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

King Hotel

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map