Hotell i Roma

Palazzo Navona Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du finner neppe et hotell med mer ideell beliggenhet i den evige stad enn dette, og Palazzo Navona Hotel byr på et meget høyt nivå av komfort. Det ligger sentralt i umiddelbar nærhet av alle de største attraksjonene, og fortsatt plassert i en rimelig rolig gate. Herfra er det bare en kort spasertur til Vatikanet, Colosseum, Pantheon, Spansketrappen og Trevifontenen. Det er ca. en halvtimes gange til Vatikanet og Colosseum fra Palazzo Navona Hotel, så hvis du heller hvis transporteres er det god offentlig transport til begge steder.

En intim og sjarmerende atmosfære

Når du trer innenfor hotellets dører vil du straks fornemme den varme og gjestfrie atmosfæren. Personalet er meget oppmerksomme og klare til å gjøre ditt opphold på hotellet så behagelig som mulig. Hotellets perle er uten tvil den deilige takterrassen! En sjarmerende, fin terrasse med en fantastisk panoramautsikt over byens tak, der du kan se kirketårn og andre historiske monumenter stikke opp over bygningene rundt deg. Et ideelt sted å nyte din herlige frokost mens du varmes av dagens første solstråler, og byens historiske sus blant de vakre bygningene ligger og venter på deg.

Nyt livet på den flotte takterrassen

Når dagen skal rundes av kan du nyte et godt glass vin, en cocktail eller en god kopp kaffe servert i vinbaren på takterrassen. Vi er sikre på at du kommer til å bli imponert over den flotte takterrassen og den herlige atmosfæren du kommer til å oppleve her. Dersom været ikke viser seg fra sin beste side kan du forflytte deg til baren innendørs, der du kan nyte en drink eller små snacks. Det er ikke en egen restaurant på Palazzo Navona Hotel, men området rundt hotellet bugner med gode, gastronomiske opplevelser, og hotellets personale hjelper deg gjerne med anbefalinger slik at du kan finne din nye favorittrestaurant. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på hele hotellområdet.

Les mer om Palazzo Navona Hotel

Elegante og moderne rom

Palazzo Navona Hotel byr på 43 sjarmerende og luksuriøse rom i lekkert gjennomført boutique-stil. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, vannkoker, kaffemaskin, minibar, skrivebord, safe, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj, hårføner, tøfler og gratis toalettartikler.

Les om rommene på Palazzo Navona Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Palazzo Navona Hotel

Les personlige anmeldelser av Palazzo Navona Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Palazzo Navona Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Palazzo Navona Hotel

Les mer
 
search map