Hotell i Roma

Palazzo Dama

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beundre de utallige kunstverkene i Palazzo Dama som man ellers bare ser i blader. Her bor du kun noen få minutters gange fra Piazza del Popolo, den verdenskjente, italienske plassen Peterskirken ruver over.

Slapp av på gårdsplassen med basseng

Trekk deg tilbake til gårdsplassen etter en lang dag med sightseeing og nyt en avkjølende drink før du senker skuldrene i bassengområdet. Palazzo Dama har tidligere vært residens for den italienske adelen, og her har diplomater, aristokrater og internasjonale elitekulturpersonligheter fra det forrige århundret blitt mottatt. Navnet på bygningen er dedikert til de adelige damene, spesielt Marquise Malaspina Anna-Maria, som ble beundret i det 18. århundret for deres eleganse og humor.

Stilige rom og avslappet atmosfære

Nyt din private oase av velvære og se frem til en unik opplevelse i raffinerte rom og suiter. Interiøret er preget av blått og grønt, beriket med moderne kunst, kjente bilder og verdifulle kunstbøker fra hele verden. Badene er flislagte med naturstein (marmor), og du kan velge mellom romtypene Deluxe Double, Junior Suite, Junior Suite View og Royal Suite.

Smak på anerkjent gourmetmeny

Restauranten L'Autre Dames flotte krystallysekrone skaper en perfekt atmosfære for en romantisk middag. Gourmetmat fra en internasjonal meny er forberedt på et elegant og helsebevisst vis. Den smakfulle innredningen og atmosfæren i baren skaper perfekte rammer for en kveldsdrink mens du fordøyer dagens inntrykk. La den eksklusive atmosfæren som hersker på Palazzo Dama oppsluke deg, der historie og moderne eleganse blandes i skjønn harmoni, og unn deg et uforglemmelig opphold i hjertet av den evige stad - Roma.

Les om rommene på Palazzo Dama

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map