Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

>>> Se de 5 utvalgte hotellene - klikk her

>>> Se de 5 utvalgte ferieleilighetene - klikk her

Hvis du er på romantisk helgetur med din kjære vil du nok velge et lekkert boutiquehotell. Men hvis du er en romantiker og en dyktig kokk vil du kanskje foretrekke en leilighet med kjøkken og takterrasse, så du kan fordype deg i gastronomien og innta utsøkte måltider under den fløyelsmyke stjernehimmelen.

>>> Sjekk flyforbindelser til Roma

>>> Les hvordan du kommer inn til byen fra Romas flyplass

Hvis du reiser med familien kan det være en fordel å bo i en leilighet, spesielt hvis barna er små og skal legges tidlig - eller hvis dere planlegger et lengre opphold, da det kan være koselig å bo i litt mer hjemlige omgivelser og ikke være nødt til å gå på restaurant hver dag.

Til gjengjeld vil du nok velge et godt hotell i Romas historiske sentrum hvis du er på en kort ferie med kulturelle og/eller kulinariske opplevelser på plakaten. Her kan du starte dagen med en god frokost og innta dagens øvrige måltider på noen av Romas utsøkte restauranter.

5 utvalgte hoteller i Roma

5 utvalgte ferieleiligheter i Roma

Flere hoteller og ferieleiligheter i Roma

Hotellene og ferieleilighetene overfor er kun et lite utvalg av hva vi kan tilby av ferieovernattinger i Roma. Det er mange forskjellige muligheter i alle prisklasser, og hvis du er på jakt etter en spesifikk beliggenhet i Roma kan det også la seg gjøres. Bare skriv inn de datoene du gjerne vil reise til Roma og så finner søkemotoren ledige hoteller og leiligheter til best mulig pris som du deretter kan sortere utifra prisnivå, antall stjerner, fasiliteter og ferietype.

>>> Se flere hoteller og ferieleiligheter i Roma her.

 
search map