Hotell i Roma

Nuovo Hotel Quattro Fontane

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I nærheten av hovedgaten Via Veneto og metrostasjonen Piazza Barberini, finner dere Nouvo Hotel Quattro Fontane. Hotellets eiere er imøtekommende og hardtarbeidende, og holder for tiden på å pusse opp alle rommene - så standarden kan variere litt. Finn frem i byen ved hjelp av personalet i den døgnåpne resepsjonen, og innta frokosten i restauranten.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på en kafé ved Spansketrappen, før turen går til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i Via Corso, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Nuovo Hotel Quattro Fontane

Bestill deres sentrale hotellrom

Hotellets 36 rom ligger fordelt på 7 etasjer (m/ heis) - og noen av rommene ligger i de omkringliggende bygningene. Alle rommene har minibar, aircondition, telefon, tv, safe og privat bad med toalett og dusj eller badekar, samt hårføner. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Nuovo Hotel Quattro Fontane

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Colosseum

Roma, Lazio

Hotel Rimini

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Hotel Regno

Roma, Lazio

Populært i Roma

search map