Feriebolig i Roma

Nuovo Governo Vecchio

 
Nuovo Governo Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Nuovo Governo Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nuovo Governo Vecchio ligger i en livlig og fargerik gate med utallige koselige restauranter, kaféer og herlige butikker. Her trenger dere ikke å gå langt for å finne nystekt pizza, velduftende kopper med espresso eller matvarehandler med en overflod av råvarer.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bestill deres lyse og moderne ferieleilighet

La feriedagene begynne i denne nyrenoverte leiligheten med lyse farger og moderne fasiliteter. Bo supersentralt og komfortabelt under de hvitmalte romerske takbjelkene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Nuovo Governo Vecchio

Leiligheten på Nuovo Governo Vecchio

Toroms-leilighet med 2/4 soveplasser (2. etasje u/ heis)

Den nyrenoverte leiligheten består av en stor, lys stue med dobbel sovesofa, separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og to bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Nuovo Governo Vecchio

Les personlige anmeldelser av Nuovo Governo Vecchio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Nuovo Governo Vecchio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Nuovo Governo Vecchio

Bedømmelse av Nuovo Governo Vecchio

Koselig leilighet. God beliggenhet. Støyende restauranter/barer like nedenfor leiligheten.

Les mer

Bedømmelse av Nuovo Governo Vecchio

Les mer

Herlig sentralt.

Denne leiligheten er perfekt - var fint rengjort. Bortsett fra en veldig skitten sovesofa, kunne vi ikke slå ut de skitne sider i dobbeltseng - stoff. Uheldig med sofa da vår sønn skulle ligge i den. Han brukte den uten å slå den ut, krøllete ben. Vi ringe ikke etter hjelp da vi bare hadde 3 overnattinger. Ellers perfekt også beliggenheten.

Les mer
 
search map