Hotell i Roma

Navona Theatre Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fantastisk beliggenhet i det historiske sentrumet

Navona Theatre Hotel ligger helt perfekt til midt i Romas historiske sentrum, og bare noen få skritt fra Piazza Navona. Beliggenheten kan ikke bli bedre hvis du ønsker å utforske byens mest berømte severdigheter til fots. Pantheon, Trevifontenen og Campo de' Fiori ligger alle rett i nærheten og kan nås på mindre enn 10 minutter mens det er litt lengre til Peterskirken, Spansketrappen og Colosseum. I lokalområdet er det et godt utvalg av både barer og restauranter der du kan nyte en god middag i behagelige omgivelser.

Moderne design i fokus

Så snart du kommer til Navona Theatre Hotel vil du straks få fornemmelsen av et personlig overnattingssted med stor gjestfrihet. Bygningen var opprinnelig et gammelt teater, noe du fortsatt kan merke i innredningen. Personalet er svært hjelpsomt og hjelper deg gjerne med de ønskene du måtte ha. Det hersker en behagelig og avslappet atmosfære på det lille hotellet. Det er ikke mange fasiliteter, men som nevnt er servicen god. Frokost-bufféten tilbyr et fornuftig utvalg av frokostprodukter, og hvis det skulle friste er det også mulig å få servert en fersklaget omelett. I løpet av dagen kan du nyte en drink og lette snacks i hotellets bar mens du fordøyer dagens opplevelser, men det er det også mange muligheter for rett utenfor døren. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du har planer om å komme deg til Roma med bil kan du ikke parkere nært hotellet. Det er i så tilfelle flere parkeringshus i sentrum, men vi gjør oppmerksomme på at det ikke er en billig fornøyelse.

Les mer om Navona Theatre Hotel

Komfortable rom

Navona Theatre Hotel har kun 11 rom som alle er lydisolerte. Rommene er ikke store, men de tilbyr god komfort så lenge du kan leve med at det ikke er så stor garderobeplass. Det er flere forskjellige romtyper som også har forskjellige størrelser. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner. De større rommene har også skrivebord.

Les om rommene på Navona Theatre Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Navona Theatre Hotel

Les personlige anmeldelser av Navona Theatre Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Navona Theatre Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Navona Theatre Hotel

Les mer
 
search map