Roma Museum for Skjærsildens sjeler

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette er et av de mest spesielle museene i Roma. Museet ligger i nærhet til Castel Sant'Angelo på veien Lungotevere Prati som renner langs med Tiberen.

Kirken som museet ligger i heter Chiesa del Sacro Cuore del Suffragio og blir også kalt "Milanos lille domkirke" på grunn av sin likhet med domkirken i Milano, der begge bærer preg fra nygotikk.

Chiesa del Sacro Cuore del Suffragio ble bygget mellom 1894 og 1917. Ideen til museet oppsto da kapellet (Madonna del Rosario) som lå der, brant ned i 1894.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Etter brannen oppdaget sognepresten på en av kapellets nedbrente vegg, et bilde av et menneskeansikt som så veldig trist ut. Sognepresten kom til den konklusjonen at grunnen til at ansiktet så trist ut var at det forestilte en avdød, som etter å ha vært dømt til å leve i Skjærsilden prøvde å komme i kontakt med de levende.

Dette fordi de levendes bønner kunne hjelpe vedkommende videre til Paradiset. På oppfordring fra presten begynte en det en undersøkelse for å bekrefte hans teori om at det finnes sjeler som prøver å komme i kontakt med levende, og på denne måten startet museet.

Museet befinner seg i Chiesa del Sacro Cuore del Suffragio (inne på presterommet). I en av de utstilte bønnebøkene er det et bilde av en hånd eller et avtrykk fra en avdød, som kommer fram på en nonnes drakt. Så hvis du under et besøk i Roma har tid, kunne et besøk på dette annerledes og ikke særlig kjente museum være en spennende opplevelse.

Museet Il Museo delle anime del purgatorio ligger på Lungotevere Prati 18 og er åpent fra kl. 9 - 12.30 og igjen fra kl. 17 - 19.

 
search map