Hotell i Roma

Mascagni Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et populært hotell

Hotel Mascagni er et populært sted å bo i Roma, enten du er turist eller forretningsreisende, noe som betyr at det er mange faste gjester på hotellet. Hotellet er delt inn i to, en hovedbygning og et lite anneks, som ligger 20 meter fra selve hotellet. Standarden er den samme på begge steder, og vi kan si at nivået er høyt. Plasseringen nær offentlig transport og det historiske sentrum er ideelt, for det er lett å komme tilbake til alle severdighetene i byen, har du gode ben kan du gå til det meste.

Koselige omgivelser og god atmosfære

Fra gaten går du direkte inn i den lille resepsjonen hvor du kan få hjelp til nesten alt, både når det gjelder å planlegge ferien, samt bestille teaterbilletter eller bord på en god restaurant. Skulle været vise seg fra sin uheldige side, ikke bekymre deg, hotellet har også en fin stue hvor du kan kose deg i de smakfulle omgivelsene med en god bok og en kopp ferskt italiensk kaffe fra hotellbaren. Frokost serveres som en buffet, som du kan nyte i den lille frokostrestauranten. Utvalget er variert og henvender seg til italienske gjester med en spesiell kjærlighet til kaker, men også til et mer internasjonalt publikum.

Les mer om Mascagni Hotel

Komfortable rom i klassisk stil

Hotel Mascagni er et såkalt boutiquehotell med 40 rom. De er tilgjengelige i flere forskjellige kategorier og noen er så store at de kan romme opptil 4 personer. Rommene er delt inn i to bygninger som bare ligger 20 meter fra hverandre, samt er det en heis på begge stedene. Rommene er lydisolerte og har aircondition, minibar, safe, satellitt-TV og bad med dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Mascagni Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Mascagni Hotel

Les personlige anmeldelser av Mascagni Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Mascagni Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Mascagni Hotel

Tilfreds

Les mer

Bedømmelse av Mascagni Hotel

Les mer
 
search map