Feriebolig i Roma

Loggia Boschetto

 
Loggia Boschetto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Loggia Boschetto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vandre rundt i Montis gater der Julius Cæsar vokste opp, og la dere sjarmere av den autentiske atmosfæren og folkelivet. Turister finner sjeldnere veien opp hit mellom sentralbanestasjonen og Colosseum, så gatebildet preges mindre av suvenirbutikker og mer av innbydende kaféer, trivelige restauranter og lokale butikker. Her finner dere Loggia Boschetto i andre etasje (m/ heis) med parkettgulv, stor flatskjerms-tv med dvd-spiller, aircondition, vaskemaskin og god plass. Stuen er ganske dunkel, spesielt sammenlignet med de lyse soverommene, men veldig trivelig med utgang til en egen balkong.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på balkongen, før dere utforsker fargerike Monti. Vandre ned til den majestetiske "bløtekaken" på Piazza Venezia og følg veien derfra opp til Forum Romanum og Colosseum - kjøp gjerne med dere frisk frukt fra bodene på veien. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en rustikk restaurant i nærområdet og la de italienske smakene overvelde dere, før dere avslutter dagen på balkongen igjen - men denne gangen med et glass god vin.

Les mer om Loggia Boschetto

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, en stor stue med en velutstyrt og praktisk kjøkkenkrok (fire gassblusser, ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og to flotte bad med toalett og dusj. Leiligheten er også utstyrt med en liten, overbygd balkong med stoler (ikke bord).

Bestill deres koselige ferieleilighet

Se frem til en annerledes opplevelse av Roma i det autentiske og trivelige kvarteret Monti. Få det komfortabelt i denne enkle, men praktiske leiligheten med egen terrasse. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Loggia Boschetto

Les personlige anmeldelser av Loggia Boschetto som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Loggia Boschetto. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Loggia Boschetto

Deilig leilighet i Monti-kvarteret

Vi var to vennepar i leiligheten, som fungerte fint til formålet. Veldig greit med to soverom og hver deres bad på hver sin side av kjøkkenet/stuen. Det var rent og pent og god plass.

Les mer

Koselig leilighet i Roma

Et veldig greit alternativ til hotell i Roma, spesielt for barnefamilier. Romslig leilighet utenfor de mest påtrengende turiststrøk men likevel sentralt. Mye folkeliv og endel trafikk i gaten utenfor men med lokal sjarm! Mer opplevelse av autentisk Roma, og velger gjerne samme leilighet igjen!

Les mer

Alt OK...

Leiligheten var veldig fin, ren og ordentlig og beliggenheten særdeles god, midt i det ikke-turistifiserte Roma og likevel tett på alle severdighetene. Det manglet en DVD-spiller som lovet i annonsen, men den kom neste dag. Ved ankomst til flyplassen ringte vi som avtalt til kontaktpersonen. Ikke desto mindre måtte vi vente i 50 minutter foran en låst hoveddør før hun kom.
Men alt i alt en god opplevelse og en leilighet vi kun kan anbefale andre.
Vennlig hilsen
Bjørn Erichsen

Les mer
 
search map