Feriebolig i Roma

Loggia Boschetto

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vandre rundt i Montis gater der Julius Cæsar vokste opp, og la dere sjarmere av den autentiske atmosfæren og folkelivet. Turister finner sjeldnere veien opp hit mellom sentralbanestasjonen og Colosseum, så gatebildet preges mindre av suvenirbutikker og mer av innbydende kaféer, trivelige restauranter og lokale butikker. Her finner dere Loggia Boschetto i andre etasje (m/ heis) med parkettgulv, stor flatskjerms-tv med dvd-spiller, aircondition, vaskemaskin og god plass. Stuen er ganske dunkel, spesielt sammenlignet med de lyse soverommene, men veldig trivelig med utgang til en egen balkong.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på balkongen, før dere utforsker fargerike Monti. Vandre ned til den majestetiske "bløtekaken" på Piazza Venezia og følg veien derfra opp til Forum Romanum og Colosseum - kjøp gjerne med dere frisk frukt fra bodene på veien. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en rustikk restaurant i nærområdet og la de italienske smakene overvelde dere, før dere avslutter dagen på balkongen igjen - men denne gangen med et glass god vin.

Les mer om Loggia Boschetto

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, en stor stue med en velutstyrt og praktisk kjøkkenkrok (fire gassblusser, ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og to flotte bad med toalett og dusj. Leiligheten er også utstyrt med en liten, overbygd balkong med stoler (ikke bord).

Bestill deres koselige ferieleilighet

Se frem til en annerledes opplevelse av Roma i det autentiske og trivelige kvarteret Monti. Få det komfortabelt i denne enkle, men praktiske leiligheten med egen terrasse. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Barberini

Roma, Lazio

Terrazza Biscione

Roma, Lazio

Terrazza Apostoli

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Liguria

search map