Hotell i Roma

King Hotel

 
King Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
King Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel King er et hotell det er lett å gå forbi da det ikke gjør noe stort vesen av seg. Det ligger på Via Sistina, som også huser 5-stjerners luksushotell som Hassler (der danske Kong Frederik og Dronning Ingrid tilbragte alle sine ferier i Roma). Det var også langs Via Sistina at H.C. Andersen og billedhuggeren Bertel Thorvaldsen bodde en gang i tiden.

De nærmeste attraksjonene

Severdighetene står i kø her midt i Romas historiske sentrum, og i tillegg til Spansketrappen finner dere også Via Veneto, Piazza Bareberini med sin vakre fontene, Trevifontenen, Palazzo Barberini, "knokkel-kirken" og Quitinalet. Gatene rundt Spansketrappen er også hjem til Romas fineste og absolutt dyreste butikker som Armani, Gucci og Ferragarno - for å nevne et par.

Offentlig transport

Hvis føttene blir trette (noe som ikke er uvanlig etter all sightseeingen) er heldigvis nærmeste metro-stasjon knappe 2 minutters gange fra Hotel King på Piazza Barberini, der dere også finner et stort utvalg av offentlige busser.

Fasiliteter

På Hotel King er det en liten resepsjon på gateplan, samt en stue, bar, lesesal, frokostrestaurant og takterrasse, der dere kan nyte en kald drink og utsikten over Romas sentrum etter dagens mange opplevelser - eventuelt kan dere pleie brunfargen her når solen skinner og beina trenger en pause. Hotellet har 72 rom med enkel innredning og alle er utstyrte med aircondition, privat bad, tv, gratis Wi-Fi og telefon.

Les om rommene på King Hotel

 
 

Gjesteanmeldelser av King Hotel

Les personlige anmeldelser av King Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av King Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra King Hotel

God beliggenhet, og forøvrig ok.

Veldig hyggelig og hjelpsomt personale i resepsjonen. Rommet var litt slitt og ingen ytterligere utsikt, toalett døren kunne ikke lukkes helt, men var ikke noe problem da jeg reiste selv, sengen gjorde jobben sin, forøvrig var toalett og dusj ok. Veggene var ganske tynn og naborommet ble renovert under mitt opphold, men mye støy som et resultat, tilbragte dagene ute i byen så det var ikke noe stort problem det heller.. Frokosten var ok, ingen luksus, men det var hva du kan forvente, et par sorter brød, ost, skinke og syltetøy. Yoghurt med litt forskjellige grn/musli, noen brødskiver, frukt og juice. Samt kaker og kaffe selvfølgelig.

Les mer

Bedømmelse av King Hotel

Les mer

Bedømmelse av King Hotel

Les mer
 
search map