Hotell i Roma

Iulia Guest House

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Iulia Guest House er et lite hotell i 6. etasje i en herskapsbygning fra 1800-tallet. Innendørs er det preget av en moderne innredning og en rolig og avslappet atmosfære.

Beliggenheten er svært sentral da du bor mellom de to metrostasjonene Ottaviano og Lapanto (5 minutters gange til begge) og tett på Vatikanet. Castel Sant' Angelo og Vatikanet ligger ca. 800 meter fra Iulia Guest House og en frisk spasertur på mellom 20 og 30 minutter tar deg til opplevelsene ved Pantheon, Trevifontenen og Spansketrappen. Foretrekker du å la deg transportere kan du heller ta metroen. Vil du bli med på en "hop on hop off"-buss er det en holdeplass noen få hundre meter fra gjestehuset.

Via Cola di Rienzo heter gaten der gjestehuset ligger, og det er en av Romas beste shoppinggater. Rett overfor gjestehuset finner du Castroni, som er en matvarebutikk i særklasse. I området rundt Iulia Guest House kan du finne et stort utvalg av livlige steder, butikker, supermarkeder, gode restauranter og barer. Det er også et lekkert matmarked i nærheten.

Få fasiliteter, men varm gjestfrihet

Det er heis opp til 6. etasje det gjestehuset ligger. Straks du trer inn døren vil du merke stedets hyggelige og behagelige atmosfære. Personalet i resepsjonen står klare til å hjelpe deg med det du måtte ha bruk for slik at oppholdet ditt blir så bekvemt som mulig. Du kan leie en sykkel i resepsjonen slik at du kan oppleve Roma fra en annen vinkel. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele gjestehuset.

Etter en lang dag med sightseeing har du kanskje lyst til å få en herlig massasje? Den kan bestilles i resepsjonen. Frokosten serveres på rommet ditt, og du velger selv hva den skal bestå av og når du ønsker å få den servert - bare gi beskjed til resepsjonen kvelden før.

Les mer om Iulia Guest House

Stilfulle og romslige rom

Iulia Guest House har kun 4 rom som alle er elegante, moderne og komfortabelt innredet. Alle rommene byr på aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, nespresso-maskin, minibar, safe, skrivebord og bad med toalett, dusj, hårføner og gratis toalettartikler. Suiten har også et sitteområde med peis; ideelt for avslapning og hygge etter en dag med mange opplevelser i Den Evige Stad.

Rommene på Iulia Guest House

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Iulia Guest House

Les personlige anmeldelser av Iulia Guest House som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Iulia Guest House. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Iulia Guest House

Bedømmelse av Iulia Guest House

Les mer

Bedømmelse av Iulia Guest House

Les mer
 
search map