Hotell i Roma

IQ Hotel Roma

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En god base til å utforske Roma fra

IQ Hotel Roma ligger i hjertet av Roma rett overfor operaen. På bare 5 minutter kan du gå til både metrostasjonen Repubblica og sentralbanestasjonen Termini.

IQ Hotel Roma har den perfekte beliggenheten hvis du vil utforske Roma til fots. På mellom et kvarter og 20 minutter kan du gå til Spansketrappen, Trevifontenen og Pantheon. Samtidig bor du kun et steinkast fra en av Romas beste shoppinggater Via Nazionale, og du har det hyggelige kvarteret Monti like i bakhagen.

De minst 3 fordelene som utgjør IQ Hotel Romas hjerte

Vi kan raskt bli enige om at den moderne bygningen som huser IQ Hotel Roma ikke er den mest herskapelige vi har sett i Roma, men til gjengjeld rommer hotellet ikke mindre enn 3 store fordeler som gir det en klar fordel i forhold til andre 4-stjerners hoteller i byen. Et av dem er den store takterrassen som er tilgjengelig døgnet rundt. Det er et fantastisk sted å drikke espressoen om morgenen eller en cocktail om kvelden mens du nyter utsikten og fordøyer dagens opplevelser. Her finner du også en liten lekeplass; et populært tillegg hvis du reiser med familien.

Hvis været skulle gjøre stunder ute på takterrassen mindre behagelig kan du slappe av i hotellets lobby som har utsikt mot operaen. Når baren stenger er det myntautomater her som tilbyr både kaffe, vann, lette snacks og et fint utvalg av vin, øl m.m. Som et ekstra pluss har hotellet også myntvaskeri og strykefasiliteter.

En annen årsak til at dette hotellet fort kan bli ditt favoritthotell i Roma er at det er gratis adgang til både badstue og treningsrom. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og hvis du vurderer på ankomme i bil kan hotellet tilby parkering i nærheten. Men det er viktig å notere seg at parkering i sentrum er en forholdsvis dyr fornøyelse.

Les mer om IQ Hotel Roma

Lyse og moderne rom

IQ Hotel Roma tilbyr 88 komfortable rom som alle er pent innredet i samme stil. Det finnes forskjellige rom-typer, men alle har aircondition, satellitt-tv, gratis Wi-Fi, minikjøleskap, safe, skrivebord og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på IQ Hotel Roma

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map