Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvis det også står høyt på ønskelisten din har du kommet til rett sted. In-Italia har over 1400 ferieboliger i Italia til din disposisjon, deriblant et stort utvalg i den romantiske hovedstaden. Å kunne ta en rask espresso på kaféen på hjørnet mens du betrakter romerne som er i full gang med deres travle morgenrutiner er en stor del av sjarmen ved ferielivet i Roma - og det gjør heller ikke noe å bo med gangavstand til mange av de store severdighetene og attraksjonene byenes by har å by på.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Velg et hotell sentralt i Roma

Den sentrale delen av Roma er ikke bare fylt med turister som tar bilder. Du vil i høy grad være omgitt av noe av Italias vakreste arkitektur og noen av landets mest storslåtte plasser. I tillegg befinner du deg midt i romernes hverdagsliv da mange naturligvis har daglige gjøremål i denne travle delen av hovedstaden. Hvis du i ny og ne lar deg forville i de mange smale, små sidegatene kan du plutselig føle at du tar et steg tilbake i tid i byens fascinerende historie. Det er med andre ord et herlig sted å tilbringe ferien, og ved å bo midt i det hele har du også fordelen av at du kan rekke rundt til alt du gjerne vil se og prøve mens du er i Roma. Du slipper jo å bruke tid på å transportere deg selv frem og tilbake til severdighetene og underholdningsmulighetene i sentrum når du nesten bor vegg i vegg med dem.

>>> Les om Romas severdigheter

Moderne, klassiske eller herskapelige omgivelser... Du velger! Nedenfor anbefaler vi tre gode hoteller som du kan tilbringe ferien din i sentrum av Roma på. Alle tre hotellene ligger i gangavstand fra noen av de viktigste severdighetene. Hvis du vil vite mer er du alltid velkommen til å kontakte oss i In-Italia.

Anbefalte hoteller i Romas sentrum

Via del Corso Home
Mmmm... Her lukter det friskt og nytt! Via del Corso Home er et nyåpnet og smakfullt innredet Bed & Breakfast som ligger fantastisk plassert midt i smørøyet ved Piazza Venezia. Når du skal ut og spise ligger trattoriaene i både Trastevere og Monti-kvarteret rett rundt hjørnet. Frokosten behøver du derimot ikke å bevege der for: Den blir servert direkte på rommet ditt, og består av croissanter og brød fra en av Romas beste vakere, Forno Riscioli. Det er god plass på de moderne rommene, aircondition og minibar. Via del Corso er en stor shoppinggate, så hvis du er av den shoppingglade typen vil du mest sannsynlig trives godt på dette hotellet.

Hotel della Torre Argentina
Klassisk stil og en beliggenhet i toppsjiktet. Bo bare noen minutters gange fra Piazza Navona og det gamle blomstertorget Campo de" Fiori, og nyt hotellets flotte og rustikke innredning. Alle rommene er gjennomført innredede i klassisk stil og noen har til og med badekar. Her befinner du deg virkelig i Romas hjerte, og det beste byen har å by på er rett utenfor døren din. Enda en fordel ved Hotel della Torra Argentina er at det er meget lett å ta offentlig transport til og fra hotellet: Buss nummer 64 og trikk nummer 8 stopper i hotellets gate, og fra disse er det forbindelse videre til flyplassen. Buss nummer 64 stopper på sentralstasjonen i Roma, og trikk nummer 8 stopper på Trasteveres togstasjon.

Colonna Palace Hotel
Her bor du på første rad til Italias politiske begivenheter. Det skal godt gjøres å finne noe mer sentralt: Det herskapelige og komfortable hotellet Colonna Palace Hotel er nærmeste nabo til Støvellandets parlament på Piazza Montecitorio, og du er kun et steinkast unna attraksjoner som Spansketrappen og Trevifontenen. Hotellet er særdeles pent innredet med mange lekre, myke skinnstoler der du kan sitte med en god bok og en kopp te. Takterrassen med boblebad og utsikt over Romas tak kommer godt med når du trenger en pause fra sightseeingen og shoppingen. Det er faktisk her oppe du inntar dagens første måltid mens du kikker ut over byen du snart skal begi deg ut på eventyr i.

>>> Les mer om storbyferie i Roma her
>>> Se alle hotellene og ferieleilighetene våre i Roma her

 
search map