Hotell i Roma

Hotel White

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Innta måltider med fersk sjømat og tradisjonelle kjøttretter i den stilfulle restauranten "Grill & Wine", eller slapp av i hotellets jordnære kafé "News Café".

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den avslappende kaféen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang, gjerne med et glass god vin i hånden. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bo behagelig på Hotel White

Hotellets rom har alle mini-bar, tv,aircondition, safe og privat bad med hårføner. Rommene er fordelt på andre-, tredje- og fjerde etasje (m/ heis), og er alle lydtette. Wi-Fi er tilgjengelig mot betaling. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Hotel White

Les om rommene på Hotel White

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map