Hotell i Roma

Hotel White

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Innta måltider med fersk sjømat og tradisjonelle kjøttretter i den stilfulle restauranten "Grill & Wine", eller slapp av i hotellets jordnære kafé "News Café".

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den avslappende kaféen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang, gjerne med et glass god vin i hånden. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bo behagelig på Hotel White

Hotellets rom har alle mini-bar, tv,aircondition, safe og privat bad med hårføner. Rommene er fordelt på andre-, tredje- og fjerde etasje (m/ heis), og er alle lydtette. Wi-Fi er tilgjengelig mot betaling. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Hotel White

Les om rommene på Hotel White

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel White

Les personlige anmeldelser av Hotel White som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel White. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel White

Les mer
 
search map