Hotell i Roma

Hotel Tritone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det sentrale hotellet gjennomgikk nylig en renovasjon, og dets 43 rom er fordelt på fem etasjer (m/ heis). Innta frokosten på den innbydende takterrassen med panoramiske utsikter over den italienske hovedstaden.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Tritone

Sov godt på Hotel Tritone

Hotellets behagelige rom er alle lydisolerte og har teppe på gulvet, satelitt-tv, minibar, telefon, aircondition, radio, safe og et bad med toalett og dusj eller badekar, samt hårføner. Se frem til å kunne returnere til denne svale oasen midt i sentrum etter begivenhetsrike dager i Romas brosteinsbelagte gater. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Tritone

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map