Hotell i Roma

Hotel Tritone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det sentrale hotellet gjennomgikk nylig en renovasjon, og dets 43 rom er fordelt på fem etasjer (m/ heis). Innta frokosten på den innbydende takterrassen med panoramiske utsikter over den italienske hovedstaden.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Tritone

Sov godt på Hotel Tritone

Hotellets behagelige rom er alle lydisolerte og har teppe på gulvet, satelitt-tv, minibar, telefon, aircondition, radio, safe og et bad med toalett og dusj eller badekar, samt hårføner. Se frem til å kunne returnere til denne svale oasen midt i sentrum etter begivenhetsrike dager i Romas brosteinsbelagte gater. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Tritone

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Tritone

Les personlige anmeldelser av Hotel Tritone som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Tritone. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Tritone

Bedømmelse av Hotel Tritone

Les mer

Bedømmelse av Hotel Tritone

Les mer

Bedømmelse av Hotel Tritone

Les mer

Godt hotell

Et veldig bra hotell med en flott beliggenhet rett i byen, så du kan gå til alle severdighetene.
Virkelig bra og hjelpsomt personale i resepsjonen.
Fin rengjøring på rommet og god frokost.
Et hotell jeg definitivt vil anbefale til andre som planlegger å reise til Roma.

Les mer

Jannecke og familien fra Paradis i Norge boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 24. til d. 28. juli 2007 og på Il Pozzo i Capolona fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Roma/Tritone:
Vi er en familie på 6, mor far og barn på 18, 16, 12 og 6år. Vi bodde på Tritone i 4 netter. Hotellet ligger rett ved Trevi-fontenen og Den Spanske Trapp, og i grei gangavstand til Coloseum og Vatikanet. Med restauranter og handlegater rett utenfor brukte vi kun bena til transport de dagene vi var der. Deilig å bare kunne stikke hjemmom til en siesta. Grei frokost i lyse lokaler på toppen. Vi voksne var ekstra heldige med rommet. Helt nyrenovert med heis-senger. God og stille aircontition. Vi er veldig fornøyde og kommer gjerne igjen! Jannecke m familie.

Toscana/Il Pozzo:
Et fantastisk sted! Vi er en familie på seks, mor, far og barn på 18, 16, 12 og 6 år, og vi bodde på Il Pozzo i en uke. God koselig leilighet med god comfort og egen uteplass. Stedet ligger i åssiden litt for seg selv, så da vi ankom tenkte vi at vi at en uke sikkert var nok. Da uken nærmet seg slutten, så vi at vi godt kunne blitt der en uke til. Den gode roen på stedet kombinert med litt utflukter var perfekt for oss. Vi valgte stedet fordi vi ønsket et rolig sted med litt sjel, men samtidig ikke ville være helt for oss selv. Her kom vi og barna i snakk med de andre familiene som leiet på gården. Vi fikk med oss to minneverdige fellesmåltid. Tiramisuen til Carlas mor drømmer vi om fremdeles! Tok dagstur til Pisa (2,5 t hver
vei) og besøkte Arezzo et par ganger. Ellers koste vi oss ved bassenget (pluss for gode store håndklær og gode liggestoler) Ved en annen anledning vil vi besøke Cortona og Sienna, som de andre familiene snakket om - og kanskje østkysten. Man bør disponere bil på Il Pozzo. Catolona like ved har en slakter (Som gjemmer seg godt. Spør Carla), men ellers bør man i bil for å handle resten. Vi leiet bil på flyplassen i Roma. Turen derfra tar 2,5-3 timer. Vårt første møte med Toscana gav mersmak. Vi kommer gjerne igjen!

Les mer

Hilde og familien fra Tårnåsen i Norge boede på Hotel Tritone i Rom fra d. 25. til d. 29. juni 2006.

Reisen gikk meget fint. Vi koste oss alle sammen, til tross for varmen!

Når det gjelder selve hotellet, var det helt topp for vår familie på 4. Flotte, nyoppussede værelser. Etter hva jeg forsto hadde vi fått superior-rooms- Noe vi ikke hadde bestilt, men jeg regner med at det var Deres fortjeneste etter min mail-dialog i forkant. Hvordan de vanlige rommene var vet jeg da ikke. Resepsjon og Frokostsalen var også helt OK. Betjeningen hyggelige og hjelpsomme. Jeg spurte dere om hotellet hadde taxi-service til-fra flyplassen hvor dere svarte at det hadde de ikke. Det hadde de allikevel og den var noe rimeligere enn vanlig taxi. I denne varmen var det virkelig verdt pengene.

Det beste ved hotellet var allikevel den sentrale beliggenhet med de flotte serverdighetene i nær omkrets. Pga varmen var det også meget praktisk å kunne stikke innom hotellet ila dagen for litt avkjøling av air-condition.

Tusen takk også til dere for glimrende service og alltid rask tilbakemelding på mine forspørsler. Både hotellet og In-italia kan jeg anbefale.

Les mer
 
search map