Hotell i Roma

Hotel Trevi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i Romas hjerte blant lokale romere

Vil du bo midt i Romas hjerte blant de lokale romerne og kunne spasere til alle byens severdigheter, samtidig som du har et godt utvalg av både kaféer og restauranter rett utenfor døren? Da er nok Hotel Trevi det perfekte stedet for deg. Til tross for at Trevifontenen ligger under to minutters gange fra hotellet er det sjelden du møter turister i de smale gatene i lokalområdet, for turister går der alle andre også velger å gå, så derfor er det hovedsakelig lokale romere du møter utenfor døren. På ganske få minutter kan du gå til både Piazza Venezia, Pantheon og Spansketrappen, og blir du sliten i beina ligger metrostasjonen Barberini knappe 700 meter fra hotellet.

Komfortable rom i moderne stil

Hotellet har rom i flere forskjellige kategorier. De er alle pent innredet i modere stil, og de har aircondition, minibar, safe, satellitt-tv og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Rommene ligger enten i hovedbygningen, der det er resepsjon og frokostrestaurant, eller i en av de nærliggende bygningene, maks.100 meter fra selve hotellet. Det er ikke mulig på forhånd å få opplysninger om hvor du kommer til å bo, men du er naturligvis hjertelig velkommen til å ønske. Men som hovedregel kan vi si at de fleste standard- og superior-rommene ligger i bygningene i kvarteret rundt hotellet.

Les mer om Hotel Trevi

Les om rommene på Hotel Trevi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Trevi

Les personlige anmeldelser av Hotel Trevi som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Trevi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Trevi

Nydelig hotell. Men!

Hotellet var nydelig og vi fikk et fint stille rom i annekset som var rolig.
Det annonseres med en takterrase, men den er ikke ekstraordinært ettersom den er tilknyttet et rom og ikke er tilgjengelig for andre gjester.
Frokost-resturanten hadde et fint komplett, men det var veldig lite for hotellets gjester, så det var litt overfylt noen morgener.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Trevi

Les mer

Rommet

Rommet vi ble tildelt var så liten at den ene måtte sitte på sengen for å la den andre komme inn på badet, det lå litt opp fra gaten. Vi klaget på rommet og etter en stund ble vi lovet et større neste dag. Det fikk vi og var veldig fornøyd med det, sjefen var litt sur på oss for at vi klade, men surheten gikk over. Personalet var bra. Frokosten var det mye av. Litt for enhver smak. Det var mye kaos rundt Fontanen. Samlet sett godt fornøyd.

Les mer

Fint hotell med sentral beliggenhet

Vi fikk et rom i en annen bygning enn hotellet, som var superfint og stort med et deilig, stort bad. Den første dagen hadde vi ikke noe å klage over. Men da rommet ved siden av oss ble bosatt luktet det plutselig veldig røyk i rommet.. Det kom fra speilet som var en skjult dør. Den siste natten måtte vi sove med vinduene åpne for overhodet å holde ut lukten. Vet ikke om det er et røykerom bak døren, det luktet hvert fall slik. Det var ikke en god opplevelse. Men vi var ikke så mye på rommet, så vi valgte å ikke si noe.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Trevi

Les mer

Bedømmelse av Hotel Trevi

Les mer
 
search map