Hotell i Roma

Hotel Splendide Royal

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Supersentral beliggenhet

Hotel Splendide Royal har eksistert siden år 2000 og ligger i et palass fra det 19. århundret i hjertet av Roma, tett på Via Veneto, Villa Borghese og Spansketrappen. Bygningen har tidligere vært hovedkvarteret for det romerske maronitiske kirkesamfunnet, og er altså i dag et 5-stjerners luksushotell.

Fra Hotel Splendide Royal er det en nydelig utsikt mot Villa Borghese, men også mot Peterskirken hvis kuppel kan sees på lang avstand. Er du glad i shopping befinner du deg også i rett område. Du bor nemlig ikke bare tett på Via Veneto, men også området ved Spansketrappen der du finner noen av Romas mest eksklusive butikker. Samtidig bor du i gangavstand til størstedelen av byens spennende attraksjoner. Skal du litt lengre unna kan du benytte metroen ved Spansketrappen med mindre du foretrekker taxi, som dørmannen gjerne hjelper deg med.

En overflod av barokk

Hotel Splendide Royal er innredet i en overdådig barokk-stil med imponerende lysekroner i Murano-glass fra Venezia, trompe d'oeil-malerier, marmorgulv og elegante møbler. Innredning er gjennomført og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Atmosfæren er både varm og imøtekommende, og hotellets service lever absolutt opp til det høye nivået.

Les mer om Hotel Splendide Royal

Vidunderlig utsikt over Roma!

Hotellets restaurant "The Mirabelle" har blitt anbefalt i Michelin-guiden. Den ansees for å være en av de beste restaurantene i Roma, og har en elegant terrasse med en vidunderlig panoramautsikt over Roma - man fristes nesten ti å si at utsikten i seg selv fortjener minst 3 Michelin-stjerner...

Den store frokostbufféten serveres i Crystal-loungen der det også er en fantastisk utsikt over Roma. The American Bar er åpen til sent på kvelden, og er det perfekte stedet til en aperitiff eller kanskje en cocktail etter middagen.

Er du av den aktive sorten er det også et treningsområde der du kan få opp pulsen. Er du i Roma på forretningsreise byr Hotel Splendide Royal på forretningsfasiliteter som møte- og konferanselokaler, og over alt på hotellet er det gratis Wi-Fi.

Elegante og innbydende rom

Hotel Splendide Royal er medlem av kjeden "Small Luxury Hotels of the Worls" og tilbyr 68 romslige og komfortable rom og suiter. Alle rommene holder et høyt nivå og er som minimum utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, minibar, skrivebord og Wi-Fi, samt et romslig bad med toalett, hårføner, gratis toalettartikler og dusj eller badekar. De dyreste suitene har også privat terrasse.

Les om rommene på Hotel Splendide Royal

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map