Hotell i Roma

Hotel Sole Roma

 
Hotel Sole Roma er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Sole Roma er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Sole Roma ligger svært sentralt og likevel med rolig. Beliggenheten gjør hotellet til et meget godt utgangspunkt for et opphold i Roma og det er lett å komme seg hit. Det finnes flere busser som kjører til den nærliggende hovedgaten Via del Corso til og fra sentralstasjonen og andre av byens knutepunkter. Hotellet har en liten frokostrestaurant, og det er flere terrasser med bord og stoler der du kan slappe av etter dagens opplevelser. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder bor studentgrupper på hotellet.

Masse severdigheter og hygge innenfor gangavstand

Du bor over Pompeius' Teater hvor Julius Cæsar ble myrdet i 44 f.Kr. Alt i området oser av historie fra Romas storhetstid. Få skritt fra døren finner du autentiske og innbydende omgivelser og et livlig miljø på torgene Campo de' Fiori og Piazza Navona, sjarmerende kaféer og et hav av spisesteder og romerske osteriaer. Glem ikke torgene Piazza Farnese og Piazza della Cancelleria. På 10-15 minutter er du ved Colosseum eller Vatikanet, og det er enda kortere til Campidoglio og Forum Romanum.

Les mer om Hotel Sole Roma

Komfortable og enkle rom

Hotellet har totalt 58 rom som alle er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Noen har dessuten utsikt over byens tak og Romas gamle, smale gater og smug. Ettersom det er snakk om en gammel bygning er ingen rom like.

Les om rommene på Hotel Sole Roma

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Sole Roma

Les personlige anmeldelser av Hotel Sole Roma som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Sole Roma. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Sole Roma

Les mer
 
search map