Hotell i Roma

Hotel Smeraldo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mer sentralt kan det ikke bli i Roma. Hotel Smeraldo ligger midt i de små koselige gatene, kun to minutters gange fra det gamle blomstertorget Campo de 'Fiori og ca. fem minutter fra Piazza Navona og Trastevere. Det er et fint familieeid hotell som ligger midt i "smørøyet". Som nærmeste naboer har du et stort utvalg av sjarmerende kaféer, gode restauranter og spennende spesialbutikker, som blant annet består av sko, klær og italienske delikatesser. Er du en morgenfugl, er det også naturlig å kikke innom markedet på Campo de 'Fiori før frokost. På det tidspunkt har du nemlig hele for deg selv, kanskje med unntak av de italienske husmødrene som foretrekker å handle før turistene okkuperer området.

God offentlig transport

Nærmeste offentlige transport finner du på Largo Argentina ca. tre minutters gange fra hotellet, hvor bussene kjører i alle retninger, inkludert mot hovedjernbanestasjonen Stazione Termini og Peterskirken. Samtidig passerer trikk nr. 8 også Largo Argentina, det er en stor fordel hvis du flyr til Roma Fiumicino. Så kan du nemlig ta lokaltoget til Trastevere stasjon og deretter trikk nr. 8 videre til Largo Argentina.

Les mer om Hotel Smeraldo

Bo i sentrum og nyt utsikten fra terrassen

Hotel Smeraldos største aktivum er utvilsomt den super sentral beliggenhet, men også de to takterrasser hvor du har fantastisk utsikt over byens tak. Hotellet har vært i familien i generasjoner og i de siste årene har hotellet blitt utvidet med et anneks som ligger i sidegaten, bare 10 meter fra hovedbygningen, slik at de nå kan tilby totalt 50 rom. Opprinnelig var det et lite pensjonat som vokste sakte, både i antall stjerner og rom. Nylig har hotellets fellesområder gjennomgått en større renovering, slik at det nå er en tipp topp moderne frokostrestaurant i tillegg til en koselig sittegruppe med myke sofaer hvor du kan nyte livet, hvis været ikke viser seg fra sin beste side. Det finnes også en bar, slik at du kan få en god kopp kaffe eller et kjølig glass vin og i høysesongen er det også en liten cocktailbar på takterrassen.

Romersk gjestfrihet

Siden det er et familieeid hotell møter du ofte på hotellets eier, Giancarlo og hans bror i resepsjonen, hvor du selvsagt kan få svar på alle spørsmål du måtte ha om hotellet eller utflukter i byen. Resepsjonen er døgnbetjent, og hvis du skal fly hjem på slutten av dagen er det også mulighet for å ha lagret bagasjen.

Innredning på rommene er forskjellig, tjenestene er de samme

Hotellets 50 rom som er tilgjengelig i ulike kategorier blir stadig renovert, de er derfor også innredet forskjellig. Som på de fleste andre hoteller i Roma sentrum skal du ikke forvente å få en ballsal, men det er tenkt på innredningen, slik at du får så mye komfort som mulig på de få kvadratmeterene som er tilgjengelig. Alle rom har aircondition, wi-fi, satellitt-TV, telefon, vekkerklokke, safe og bad med toalett og hårføner. Superior-rommene har også en minibar. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i anneks"et, begge har både heis og takterrasse. Det er 24 timers videoovervåkning i anneks"et, bor du der kan du selvsagt bruke fasilitetene i hovedbygningen, det er også der du spiser frokost.

Se flere ferieleiligheter og hoteller i Roma >>

Les om rommene på Hotel Smeraldo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Smeraldo

Les personlige anmeldelser av Hotel Smeraldo som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Smeraldo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 19 anmeldelser fra Hotel Smeraldo

Bedømmelse av Hotel Smeraldo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Smeraldo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Smeraldo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Smeraldo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Smeraldo

Les mer

Nok en god opplevelse

Vi bodde for andre gang på dette deilige, lille hotellet som har en veldig god beliggenhet. Man kan gå til alt, og det er deilig stille. Frokostområdet har fått et løft og er nå i første etasje i stedet for kjelleren. Det er en god buffét-frokost.
Takterrassen er et ekstra pluss.
Rommene er meget rene og pene, de er ikke så store, men alt er som det skal være.
Vi vil helt sikkert bruke dette hotellet igjen.

Les mer
 
search map