Hotell i Roma

Hotel Seiler

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

God og sentral beliggenhet

Hvis du velger å bo på Hotel Seiler kommer du til å bo sentralt i Romas historiske sentrum, men i en av de mer fredelige gatene. Naboene dine er de lokale romerne, det gjør at området har en helt spesiell atmosfære. Det 2-stjerners hotell ligger i Via Firenze, bare ca. 500 meter fra jernbanestasjonen Termini, hvis du går av ved Via del Viminale og Romas Opera. Du er nærmeste nabo til en av byens berømte shoppinggater Via Nazionale, og det er ikke langt til den gamle arbeiderklassebydelen Monti, som i dag er byens nye Latinerkvarter. Du har gangavstand til de fleste av byens mange severdigheter, men hvis du skulle bli sliten i beina, er det ikke langt til metrostasjonen Repubblica, samt Via Nazionale har et godt utvalg av lokale busser som blant andre tar deg direkte til St. Peterskirken og nesten rett forbi både Campo dei Fiori og Piazza Navona.

En herskapelig bygning og romerske naboer

Selve bygningen hvor Hotel Seiler ligger, er fra slutten av 1800-tallet, men det er installert en liten heis, så du slipper å bære bagasjen lenger enn nødvendig. Hotellet har ikke bredt spekter av tjenester, men det er døgnåpen resepsjon, så du kan selvfølgelig spise frokost på hotellet, men ikke forvent å få servert en stor frokostbuffé.

Les mer om Hotel Seiler

Enkle rom med eget bad

Hotellet har 33 rom i forskjellige kategorier og størrelser. Rommene er jevnlig oppusset og alle har aircondition, TV og eget bad med toalett og dusj.
På grunn av den sentrale beliggenheten og de lave prisene kan det være skolegrupper på hotellet.

Les om rommene på Hotel Seiler

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Primavera

Roma, Lazio

Rome River Inn

Roma, Lazio

Hotel Montreal

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map