Hotell i Roma

Hotel Seiler

 
Hotel Seiler er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Seiler er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

God og sentral beliggenhet

Hvis du velger å bo på Hotel Seiler kommer du til å bo sentralt i Romas historiske sentrum, men i en av de mer fredelige gatene. Naboene dine er de lokale romerne, det gjør at området har en helt spesiell atmosfære. Det 2-stjerners hotell ligger i Via Firenze, bare ca. 500 meter fra jernbanestasjonen Termini, hvis du går av ved Via del Viminale og Romas Opera. Du er nærmeste nabo til en av byens berømte shoppinggater Via Nazionale, og det er ikke langt til den gamle arbeiderklassebydelen Monti, som i dag er byens nye Latinerkvarter. Du har gangavstand til de fleste av byens mange severdigheter, men hvis du skulle bli sliten i beina, er det ikke langt til metrostasjonen Repubblica, samt Via Nazionale har et godt utvalg av lokale busser som blant andre tar deg direkte til St. Peterskirken og nesten rett forbi både Campo dei Fiori og Piazza Navona.

En herskapelig bygning og romerske naboer

Selve bygningen hvor Hotel Seiler ligger, er fra slutten av 1800-tallet, men det er installert en liten heis, så du slipper å bære bagasjen lenger enn nødvendig. Hotellet har ikke bredt spekter av tjenester, men det er døgnåpen resepsjon, så du kan selvfølgelig spise frokost på hotellet, men ikke forvent å få servert en stor frokostbuffé.

Les mer om Hotel Seiler

Enkle rom med eget bad

Hotellet har 33 rom i forskjellige kategorier og størrelser. Rommene er jevnlig oppusset og alle har aircondition, TV og eget bad med toalett og dusj.
På grunn av den sentrale beliggenheten og de lave prisene kan det være skolegrupper på hotellet.

Les om rommene på Hotel Seiler

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Seiler

Les personlige anmeldelser av Hotel Seiler som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Seiler. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Seiler

Bedømmelse av Hotel Seiler

Les mer

Bedømmelse av Hotel Seiler

Les mer

Johan og Wenche fra Spillum i Norge boede på Hotel Seiler i Rom fra d. 11. til d. 13. maj 2007.

Vi har kommet hjem fra en fantastisk by. Formålet med turen var å feire Wenches 40-årsdag, og hvor kan dette feires bedre enn med et glass rødvin på Spansketrappa. Vi bodde på hotell Seiler, beliggende i "Via Firenze" - ikke langt fra sentralbanestasjonen. Ikke noe luksushotel, men sentral beliggenhet og hyggelig betjening veide opp for en noe lavere standard. Dette var vi også forberedt på, men vi reiste ikke til Roma for å sitte på et hotellrom. Roma har så mye å by på at de to dager vi hadde ble et "hasteløp" mellom attraksjonene. For dere som tenker å reise til Roma, legg opp så dere har minimum 2 hele dager. Bo sentralt er for oss viktig, men kommunikasjon med Metroen er rask og billig, så velg et hotell som har nærhet til en metrostasjon, da er avstandene til det meste korte. Reiseopplegget med In-italia har vært enkelt og gått knirkefritt, vi anbefaler det videre til alle andre. For vår egen del gleder vi oss til sommerferien, da reiser vi på nytt med In-italia, denne gang til Toscana, hvor vi vil tilbringe 14 dager med sol,varme og mye god mat og drikke.

Les mer

Hyggelig og vennlig atmosfære

Les mer

Bedømmelse av Hotel Seiler

Les mer

Bedømmelse av Hotel Seiler

Les mer
 
search map