Hotell i Roma

Hotel Rimini

 
Hotel Rimini er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Rimini er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Også de litt mer økonomiske hotellene i Italia har fokus på miljøet. Hotel Rimini har vært medlem av Ecoworldhotels siden 2007, og prøver så godt som mulig å beskytte miljøet ved å bruke økologiske materialer og å være oppmerksomme på energibruk.

Kom dere lett rundt i byen

Hotel Rimini ligger nord for Termini-stasjonen med lett adgang til andre deler av byen og begge flyplassene. Det er mange monumenter, barer, restauranter og butikker innenfor gangavstand, og hvis dere skal lengre eller beina er trette, kan dere bruke en av de to metrolinjene eller de mange lokale bussene som dekker hele Romas historiske sentrum, da de alle er å finne rett utenfor døren.

Nyt utsikten over byens tak

Hotellet har resepsjon, heis, en liten bar, lesestue, gratis Wi-Fi og frokostrestaurant på den tidligere takterrassen, noe som gir dere en imponerende utsikt over byens tak til morgenkaffen.

Bo pent, men enkelt

Det er totalt 37 enkle, men pene rom på hotellet. Størrelsesmessig varierer de fra enkeltrom til familierom med opptil 4 senger. Alle rommene har telefon, tv, gratis internett, safe, minibar, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Rimini

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Rimini

Les personlige anmeldelser av Hotel Rimini som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Rimini. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Rimini

Les mer
 
search map