Hotell i Roma

Hotel Rimini

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Også de litt mer økonomiske hotellene i Italia har fokus på miljøet. Hotel Rimini har vært medlem av Ecoworldhotels siden 2007, og prøver så godt som mulig å beskytte miljøet ved å bruke økologiske materialer og å være oppmerksomme på energibruk.

Kom dere lett rundt i byen

Hotel Rimini ligger nord for Termini-stasjonen med lett adgang til andre deler av byen og begge flyplassene. Det er mange monumenter, barer, restauranter og butikker innenfor gangavstand, og hvis dere skal lengre eller beina er trette, kan dere bruke en av de to metrolinjene eller de mange lokale bussene som dekker hele Romas historiske sentrum, da de alle er å finne rett utenfor døren.

Nyt utsikten over byens tak

Hotellet har resepsjon, heis, en liten bar, lesestue, gratis Wi-Fi og frokostrestaurant på den tidligere takterrassen, noe som gir dere en imponerende utsikt over byens tak til morgenkaffen.

Bo pent, men enkelt

Det er totalt 37 enkle, men pene rom på hotellet. Størrelsesmessig varierer de fra enkeltrom til familierom med opptil 4 senger. Alle rommene har telefon, tv, gratis internett, safe, minibar, aircondition og eget bad med hårføner.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Al Manthia

Roma, Lazio

Hotel Ivanhoe

Roma, Lazio

Hotel Colosseum

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map