Hotell i Roma

Hotel Residenza Farnese

 
Hotel Residenza Farnese er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Residenza Farnese er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Å bo på Hotel Residenza Farnese er som å være en privat gjest hos en adelsfamilie. Hotellet er innredet i et tidligere kloster, og ligger i Romas historiske sentrum, rett bak Palazzo Farnese (kjent fra opera'en Tosca), og ca 2 minutters gange fra byens blomstertorg Campo de' Fiori.

Bo i et kloster med kirkesang som vekkerklokke

Hotellet ligger i gaten Via del Mascherone, som har navnet etter den berømte fontenen "Fontana del Mascherone" fra 1626, som står på enden av gaten i Via Giulia. Endel av bygningen er fremdeles et kloster, så man skal ikke bli forbauset dersom man hører kirkesang.

Les mer om Hotel Residenza Farnese

Smakfull innredning

Hotellet eies av to venninner (Marisella og Carla) som setter deres personlige preg på stedet. De har stått for den meget smakfulle innredningen med vekt på antikke møbler, og deres kunstsamlinger pryder veggene.

Spis hjemmelaget brød og fersk mat

Det er inngang direkte fra den stille gaten, hvor man finner hotellets resepsjon, heis, fellesstue, bar, biljardrom, tv-rom og den meget hyggelige frokostrestauranten. Frokosten består av bl.a hjemmelaget brød og syltetøy. Dette nytes ved en vannfontene (fiskeskulptur). Hotellet har også en konferanse, som kan romme opp til 150 gjester.

Rommene

Rommene ligger på de to øverste etasjene, og det er totalt 30 av dem. De er alle innredet i klassisk stil og er i forskjellige fargenyanser. Her finnes telefon, internett, radio, aircondition, minibar, safe, paraboltv med flatskjerm, bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett på alle rom. Det er mulig å komme med ønske om å bestille familierom/ suite med plass til 4 personer, hvor de to barna sover på en dobbel sovesofa.

Sjul teksten
 
 
search map