Hotell i Roma

Hotel Regno

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det trestjerners hotellet har vært i drift siden 1933, mens selve bygget dateres tilbake til det femtende århundre. Velg blant 70 nydelige rom med aircondition, Wi-Fi, minibar, flatskjerms-tv, støydempende vinduer og private bad. Benytt dere av vaskeriservicen, og få hjelp når dere måtte trenge det i den døgnåpne resepsjonen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Regno

Bestill deres sentrale hotellrom

Velg et opphold på Hotel Regno for å få et supert utgangspunkt for deres Roma-ferie. Her bor dere komfortabelt i upåklagelige rom midt i byen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Regno

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map