Hotell i Roma

Hotel Regno

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det trestjerners hotellet har vært i drift siden 1933, mens selve bygget dateres tilbake til det femtende århundre. Velg blant 70 nydelige rom med aircondition, Wi-Fi, minibar, flatskjerms-tv, støydempende vinduer og private bad. Benytt dere av vaskeriservicen, og få hjelp når dere måtte trenge det i den døgnåpne resepsjonen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Regno

Bestill deres sentrale hotellrom

Velg et opphold på Hotel Regno for å få et supert utgangspunkt for deres Roma-ferie. Her bor dere komfortabelt i upåklagelige rom midt i byen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Regno

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Regno

Les personlige anmeldelser av Hotel Regno som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Regno. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 15 anmeldelser fra Hotel Regno

Bedømmelse av Hotel Regno

Les mer

Godt og sentralt hotell i Roma

Et glimrende hotell med sentral beliggenhet i Roma.
Pent og rent. God aircondition.

Ligger sentralt og med gangavstand til severdigheter i Roma.

Les mer

Flot ophold på Hotel regno

Vi boede 9 nætter på hotel Regno midt i det historiske centrum og havde gangafstand til det meste. Dejligt og rent værelse, dejlig morgenmad og hyggelig personale. Vi var heldige og fik en lille balkong. Der kunne det godt have været sat et par lette stole ud.

Alt i alt, svært godt fornøjet.

Les mer

Sentralt med grei standard

Hotellet ligger veldig sentralt plassert midt i en av hovedgatene. Nært både Trevifontenen og Pantheon, også gangavstand til Colosseum og Forum Romanum.
Standarden på hotellet er helt ok, noe slitt men alt fungerte som det skulle.
Enkel frokost.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Regno

Les mer

Bedømmelse av Hotel Regno

Les mer
 
search map