Hotell i Roma

Hotel Regno

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det trestjerners hotellet har vært i drift siden 1933, mens selve bygget dateres tilbake til det femtende århundre. Velg blant 70 nydelige rom med aircondition, Wi-Fi, minibar, flatskjerms-tv, støydempende vinduer og private bad. Benytt dere av vaskeriservicen, og få hjelp når dere måtte trenge det i den døgnåpne resepsjonen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Hotel Regno

Bestill deres sentrale hotellrom

Velg et opphold på Hotel Regno for å få et supert utgangspunkt for deres Roma-ferie. Her bor dere komfortabelt i upåklagelige rom midt i byen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Regno

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Trevi

Roma, Lazio

Hotel Cicerone

Roma, Lazio

Hotel Andreotti

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Hotel Primavera

Roma, Lazio

Hotel Tritone

Roma, Lazio

Hotel White

Roma, Lazio

search map