Hotell i Roma

Hotel Primavera

 
Hotel Primavera er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Primavera er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Primavera er et hyggelig lite tostjerners hotell som ligger sentralt i Roma - kun 2 minutters gange unna Piazza Navona og Campo de' Fiori. Dere finner det meste innen kort avstand fra hotellet; serverdigheter, restauranter, kaféer og shoppingmuligheter.

Hovedbygning og anneks

Hotellet ligger i et vakkert, gammelt palass på Piazza San Pantaleo. Det har eksistert som et hotell i over 40 år, men blir til stadig renovert, og det har også blitt utvidet til nesten dobbel størrelse etterhvert som familien har fått mulighet til å kjøpe i nærliggende bygg. Derfor er det nå 21 rom som er fordelt henholdsvis i 2. og 6. etasje, samt fire rom i et anneks, som heter dependance della Cancelleria på motsatt side av gaten. Disse rommene har alle egne bad og er utstyrte med minibar, safe og aircondition.

Les mer om Hotel Primavera

Familiedrevet 2-stjernes hotell

Hotellet eies av Signora Sena, som får hjelp med den daglige driften av barnebarnet Michele. Resepsjonen ligger i 2. etasje og det er også i denne etasjen det spises frokost (to rundstykker, toast, marmelade og kaffe eller te). Frokostsalen fungerer i tillegg som familiens oppholdsrom og kontor. Hotellet ligger ved Corso Vittorio Emanuele, og det er bussholdeplass rett utenfor. Den sentrale beliggenheten betyr dessverre litt støy fra trafikken, selv om alle vinduene har termoglass.

Enkle rom med aircondition

Fire av rommene har bad på gangen, og leies derfor til redusert pris. Alle rom har telefon, satelitt-tv og aircondition (tillegg i prisen). De rommene som ikke har bad med dusj og toalett, har i gjengjeld en liten håndvask, og badene som er ute i gangen er i god stand. NB: Da 6. etasje ble renovert, ble det brukt feil fugemasse, som har resultert i en del revner i veggene. Det har ikke noen sikkerhetsmessig betydning, men kunne sett bedre ut.

Bestill deres sentrale hotellrom

Se frem til spennende dager midt i Roma med et opphold på Hotel Primavera. Nyt alt Roma har å by på og slapp av på det trivelige hotellet etter sightseeingen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Primavera

Sjul teksten
 
 
search map