Hotell i Roma

Hotel Porta Maggiore

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Porta Maggiore lokker med utsikt over Romas gamle murer, som kan dateres helt tilbake til det første århundrede. Dere merker det historiske suset i hotellets gamle bygninger, og den herlige hagen er som skapt for avslappende pust i bakken mellom slagene i den pulserende storbyen. I de varme sommermåneden er det ikke mye som kan slå en forfriskende drink i den grønne oasen før middagen inntas på en av byens mange restauranter.

Rommene på Hotel Porta Maggiore er enten enkeltrom der det kan bo én person, eller standard dobbeltrom beregnet til to personer. Alle rommene har satelitt-tv og aircondition, samt utsikt over enten de gamle murene eller hagen. Enkelte rom har til og med en liten balkong.

Hotellets beliggenhet passer ypperlig for deg som har planer om å benytte offentlige transportmidler til å oppleve Roma, da du finner både busser, tog og metro like i nærheten. Du bor også tett på det populære området San Lorenzo; stappfull av stemningsfulle restauranter og barer der de lokale inntar sine middager og aperetiffer.

Les om rommene på Hotel Porta Maggiore

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

search map