Hotell i Roma

Hotel Ponte Sisto

Classic-rom Superior-rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Broen Ponte Sisto har gitt navn til dette fantastiske firestjerners hotellet som ligger i en stille sidegate i det historiske sentrum, i umiddelbar nærhet til blomstertorget Campo dei Fiori og det spennende kustnerkvarteret Trastevere. Hotellet er innredet i et tidligere kloster og den deilige gårdshagen er fra den tidligere klostergården.

En reise fra 2 til 4 stjerner

Frem til 1998 var dette et tostjerners hotell som var meget populært blant norske turister pga. beliggenheten og de lave prisene. I forbindelse med det katolske jubileumsåret 2000 ble stedet overtatt av Vatikanstaten, som innredet det til luksusbolig for sine gjester som kom reisende til byen. Siden sommeren 2001 har det fungert som luksushotell og er minst like populært som tidligere, men nå for et litt mer eksklusivt publikum.

Les mer om Hotel Ponte Sisto

Storslagen gårdshage

Det er inngang direkte fra Via dei Pettinari, og hotellet tilbyr resepsjon, heis, lobby, bar, restaurant og møtelokaler. Hotellets største attraksjon er den fantastiske gårdshagen som er flott møblert med smijernmøbler og store parasoller, og flotte palmer som pryder stedet og gir det den unike stemningen.

Rommene

Ponte Sisto har totalt 103 rom som alle er smakfullt innredet med alt som kan forventes av et hotell i denne klassen. Alle rom har internett-tilgang, telefon, satelitt-tv, minibar, safe, aircondition og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett. Da det er en eldre bygning er det både små og store rom, siden det er forsøkt å respektere den opprindelige innredning i bygningen. Ponto Sisto tilbyr totalt 5 rom med handicapfasiliteter for rullestolbrukere.

Les om rommene på Hotel Ponte Sisto

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ponte Sisto

Les personlige anmeldelser av Hotel Ponte Sisto som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ponte Sisto. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Ponte Sisto

Supert hotell med super beliggenhet

De 5 stjernene rekker nesten ikke - veldig lekkert, spesielt takterrassen.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ponte Sisto

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ponte Sisto

Les mer

Kristin og veninderne fra Lørenskog i Norge boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 12. til d. 15. oktober 2007.

Vi var 6 damer som var på tur til Roma 12.-15. oktober 2007. Roma er en fantastisk by, og vårt opphold med overnatting på Hotel Ponte Sisto var fortreffelig. Hotellet lå i gangavstand til de fleste severdigheter, og også kort vei over broen Ponte Sisto til Trastevere.

Hotellet var meget bra, med pene rom og hyggelig spisesal. Hagen var et nydelig og rolig sted å sette seg ned med en kopp kaffe og/eller en god bok. I tillegg var betjeningen meget service-innstilt og hyggelige. Oppholdet svarte til MER enn våre forventninger. Dette hotellet kan absolutt anbefales!

Roma må bare oppleves. Det er noe å se på hvert eneste hjørne, historiske severdigheter, lokale kaféer, små smug etc. etc. Pantheon er start-stedet ved enhver ankomst til Roma. Fantastisk byggverk.

In-italia kan anbefales å bestille hotell igjennom. Meget rask respons, og god oppfølging i forkant av reisen. Meget ryddig. Det å ha et telefonnummer å kontakte hvis det skulle oppstå problemer, er også veldig betryggende.

Roma er en by jeg aldri får nok av. Jeg har nå vært der 4 ganger, og skal tilbake i mai 2008. Har allerede bestilt hotell gjennom in-italia.dk.

Les mer

Olav og familien fra Ørsta i Norge boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 1. til d. 5. januar 2007.

Turen til Roma var helt perfekt. Hotellets beliggenhet og standard var til vores fulle tilfredshet, vi var i centrum av gamle Roma, slik at det kun var max 30 minutter til de flotteste atraksjoner, så dette gav mersmak for hele familien. Med de beste helsinger fra 5 i Ørsta, Norge.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ponte Sisto

Les mer
 
search map