Hotell i Roma

Hotel Ponte Sisto

Classic-rom Superior-rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Broen Ponte Sisto har gitt navn til dette fantastiske firestjerners hotellet som ligger i en stille sidegate i det historiske sentrum, i umiddelbar nærhet til blomstertorget Campo dei Fiori og det spennende kustnerkvarteret Trastevere. Hotellet er innredet i et tidligere kloster og den deilige gårdshagen er fra den tidligere klostergården.

En reise fra 2 til 4 stjerner

Frem til 1998 var dette et tostjerners hotell som var meget populært blant norske turister pga. beliggenheten og de lave prisene. I forbindelse med det katolske jubileumsåret 2000 ble stedet overtatt av Vatikanstaten, som innredet det til luksusbolig for sine gjester som kom reisende til byen. Siden sommeren 2001 har det fungert som luksushotell og er minst like populært som tidligere, men nå for et litt mer eksklusivt publikum.

Les mer om Hotel Ponte Sisto

Storslagen gårdshage

Det er inngang direkte fra Via dei Pettinari, og hotellet tilbyr resepsjon, heis, lobby, bar, restaurant og møtelokaler. Hotellets største attraksjon er den fantastiske gårdshagen som er flott møblert med smijernmøbler og store parasoller, og flotte palmer som pryder stedet og gir det den unike stemningen.

Rommene

Ponte Sisto har totalt 103 rom som alle er smakfullt innredet med alt som kan forventes av et hotell i denne klassen. Alle rom har internett-tilgang, telefon, satelitt-tv, minibar, safe, aircondition og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett. Da det er en eldre bygning er det både små og store rom, siden det er forsøkt å respektere den opprindelige innredning i bygningen. Ponto Sisto tilbyr totalt 5 rom med handicapfasiliteter for rullestolbrukere.

Les om rommene på Hotel Ponte Sisto

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map