Hotell i Roma

Hotel Palladium Palace

 
Hotel Palladium Palace er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Palladium Palace er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I disse minimalistiske tider er det sjeldent å finne et vanlig, klassisk hotell. Hotel Palladium Palace er av den tradisjonelle typen, noe som gjelder både den gode servicen, de klassisk innredete rommene, og ikke minst den gode frokosten som inntas i hotellets øverste etasje med utsikt over Romas tak. Det er både hjemmebakte kaker (typisk italiensk) og mer tradisjonelle frokostretter med mer internasjonalt preg.

Tog til døren

Hotel Palladium ligger meget sentralt i forhold til offentlig transport. Det tar kun 2 minutter å gå til stasjonen der det går direktetog til flyplassen Fiumicino, i tillegg til metrolinjene A og B, samt et stort utvalg av byens lokale busser. Mesteparten av Roma kan fint nås til fots herfra, og i nærområdet finner du flere av Romas spennende museer, operaen, kirken Santa Maria Maggiore, i tillegg til "Romas Montmartre" - Monti. Her er det et meget stort utvalg av hyggelige torg, kaféer og gode restauranter av alle slag - også med tradisjonelle romerske retter.

Spis frokost under åpen himmel

Hotellet har resepsjon, bar og takterrasse der du også spiser frokost med utsikt over byens tak. Mot tillegg kan du benytte deg av følgende fasiliteter: et lite treningssenter, møtelokale, Wi-Fi, internetthjørne og sauna.

Bo klassisk og godt

Det er 80 rom på hotellet, og alle er pene og klassisk innredet med telefon, tv, trådløst internett (mot tillegg), safe, minibar, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Palladium Palace

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Palladium Palace

Les personlige anmeldelser av Hotel Palladium Palace som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Palladium Palace. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Palladium Palace

Bedømmelse av Hotel Palladium Palace

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palladium Palace

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palladium Palace

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palladium Palace

Les mer
 
search map