Hotell i Roma

Hotel Pace Helvezia

 
Hotel Pace Helvezia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Pace Helvezia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Enten du besøker Roma for første eller tiende gang, er det viktig å bestemme hvor du skal bo. Selv om det historiske sentrum ikke er større enn at du kan gå rundt i byen, betyr det likevel noe at utgangspunktet ditt er sentralt og at det har offentlig transport hvis føttene trenger en pause.

Nyt den sentrale beliggenheten

Hotel Pace Helvezia er en av Romas gamle ærverdige hoteller og på grunn av sin beliggenhet midt i det historiske sentrum, har det blitt et svært populært hotell. Men glasuren på kaken er selvsagt den store takterrassen hvor du har 360 graders panoramautsikt over Romas sentrum. Fra Pace Helvezia kan du gå til alle byens severdigheter, nærmeste er Forum Romanum, Trevifontenen og Piazza Venezia, som alle kan nås på under 10 minutter. Skal du litt lenger unna, eller du skal til flyplassen, er det et stort utvalg av både busser like utenfor døren. Den sentral beliggenhet på en av Romas viktigste hovedgate betyr også at du må forvente noe trafikkstøy.

Les mer om Hotel Pace Helvezia

Takterrassen er hotellets største pluss

Offisielt har hotellet 4 stjerner, men siden det er et eldre og litt slitt hotel har vi valgt å gi det 3 soler, der den ene hovedsakelig gis for beliggenheten og takterrassen. Men det er et anstendig hotell med gode fellesfasiliteter, som i tillegg til en resepsjon og heis, inkluderer flere oppholdsrom, en frokostrestaurant, bar og selvfølgelig takterrassen som er et herlig sted å nyte et godt glass vin sammen med solnedgangen etter en hyggelig dag med spennende opplevelser. I resepsjonen hjelper de deg gjerne med gode råd til neste dags utflukter, teater og konserter, bestiller et bord på en av de lokale restaurantene eller kanskje en taxi hvis du trenger det.

Fine og komfortable rom

Rommene er spredt over flere etasjer, alle er forbundet med heis. De er fint, men enkelt innredet i klassisk stil og alle har aircondition og oppvarming, som er sentralt styrt etter årstidene, satellitt-TV, telefon, minibar og bad med toalett, dusj og hårføner. Hotellet har fortsatt noen få rom hvor det er lov å røyke, spør eventuelt i resepsjonen ved ankomst.

Sommerrabatt 2017

Hotellet har laget en sommerrabatt, så hvis du har et opphold i juni, juli eller august på minimum 4 netter er den 4. natten gratis. Rabatten har blitt trukket fra prisen nedenfor.

Les om rommene på Hotel Pace Helvezia

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Pace Helvezia

Les personlige anmeldelser av Hotel Pace Helvezia som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Pace Helvezia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Pace Helvezia

Bedømmelse av Hotel Pace Helvezia

Les mer

Bedømmelse av Hotel Pace Helvezia

Les mer
 
search map