Hotell i Roma

Hotel Oxford

 
Hotel Oxford er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Oxford er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Oxford befinner seg i Via Boncompagni. Via Bonconpagni forbinder Piazza Fiume med Trintá dei Monti og Spansketrappen ved å krysse den berømte Via Veneto og den sydlige delen av Villa Borghese. Hotellet ligger således innenfor gangavstand til den nordlige delen av sentrum med Piazza Barberini, hvor man med metro eller til fots lett kan komme videre til Trevi-fontenen, Quirinale ,Presidentpalasset, og til byens mange andre attraksjoner ..

Hotellet er et 4-stjerners hotell, lik mange av de andre i den italienske hovedstaden, men Hotel Oxford legger veldig mye vekt på at service-nivået er høyt. Hotellet har blitt grundig renovert siden den nåværende eier overtok, så rommenes innredning og tepper og tapeter har blitt erstattet med nytt.

Les mer om Hotel Oxford

Hotellet har resepsjon, heis, frokost buffet, bar og internetthjørne. Hotellets restaurant samt dens romservice serverer også andre måltider enn frokost.

Hotellets 58 rom er pent innredet, men de er av standard størrelse. De har alle har telefon, sattellit TV og mini-bar, bad med dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map