Hotell i Roma

Hotel Nazionale

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Nazionale ligger på den bilfrie plassen Piazza Montecrito med Romas parlament som nærmeste nabo, så beliggenheten er ikke bare unik, men vaktholdet er også helt på topp.

Utforsk lokalområdet

Den utrolig sentrale beliggenheten gjør at dere kan spasere til de fleste av Romas største severdigheter. Det tar 4 minutter å gå til Pantheon, 6 minutter til Trevifontenen og Piazza Navona, mens dere bør beregne rundt 10 minutter til Piazza Venezia og Spansketrappen med de eksklusive handlegatene og metrostasjonen.

Benytt dere av fasilitetene

Bygningen som rommer det legendariske hotellet stammer fra 1800-tallet, og etter å ha blitt forsømt i mange år gjennomgikk det en totalrenovering for noen år siden, og har nå gjenoppstått i all sin fordums prakt - med et moderne hint. Hotellet har resepsjon og lobby, frokostsal, fellesstue, den berømte baren Donatello, samt konferansefasiliteter. Det er Wi-Fi på hele hotellet og den første timen er gratis.

Rommene

Alle rommene er elegant innredet i romantisk stil, og utstyrte med telefon, tv, Wi-Fi (mot betaling), minibar, safe, aircondition og eget bad med hårføner. De beste rommene - Executive og Junior Suite - er innredet med antikke møbler.

Les om rommene på Hotel Nazionale

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map