Hotell i Roma

Hotel Montreal

 
Hotel Montreal er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Montreal er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det kan ikke sies for ofte: Roma er en flott by og dens historiske sentrum er enorm. Uansett hvor i byen du velger å bo, vil du ha en ganske lang vei til noen av severdighetene. Spørsmålet er derfor om du like godt kan bo litt utenfor området mellom Spansketrappen, Piazza Navona og Piazza Venezia, der de fleste foretrekker å bo, og betale mindre enn halvparten? Den offentlige transporten fungerer veldig bra her i byen, du vil sannsynligvis sette pris på å ha litt mer å bruke på den fantastiske lille restauranten Trattoria Monti, som ligger bare 150 meter fra Hotel Montreal. Vi er i det minste noen som gjentatte ganger har trasket mange kilometer gjennom Roma for å spise her.

Beliggenhetens betydning

Beliggenhet 500 meter sør for sentralbanestasjonen Stazione Termini lar deg samtidig ha kort avstand til de beste transportmidlene (inkludert busser til/fra flyplassen), samt at du er ute av det temmelige kjedelige nabolaget, som er ved siden av jernbanestasjonen. Det er også mange bussruter i nærheten, slik at du lett kommer deg rundt i byen. I Via Carlo Alberto bor du midt blant romerne.

Lyse og komfortable rom

Hotel Montreal er et koselig trestjerners hotell av det mindre, med 27 lyse rom med eget bad, aircondition, minibar, internettilgang og satellitt-TV. Her er døgnåpen resepsjon så du kan trygt nyte alle døgnets 24 timer i Roma uten å tenke på stengetider, men sørg for å være hjemme til frokost, som serveres 07:00 til 09:30, på hotellets terrassen eller i det lille frokostrommet. Hvis du ankommer med bil, kan du glede deg over å vite at du ikke forstyrre med de såkalte miljøsoner ZTL (zona Trafico limitato); og hotellet kan hjelpe deg med parkering i et parkeringshus i nærheten.

Les om rommene på Hotel Montreal

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Montreal

Les personlige anmeldelser av Hotel Montreal som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Montreal. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Montreal

Bedømmelse av Hotel Montreal

Les mer

Bedømmelse av Hotel Montreal

Les mer

Bedømmelse av Hotel Montreal

Les mer
 
search map