Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Roma er fantastisk mat, livlige kaféer, severdigheter og shopping

Å hvile bena og se livet myldre forbi mens du sitter på historiske Café Greco eller en mindre, lokal kafé og kjøler ganen med et godt glass hvitvin, eller å fylle på energitanken med en kjapp espresso er også en del av den ekte, romerske ferieopplevelsen. Shoppingmulighetene i den søreuropeiske metropolen kan absolutt holde deg opptatt i timene mellom sightseeing, restaurantbesøk og kaféliv. Generelt sett kan vi love deg at Roma er en by det er vanskelig å gå lei av.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Beundre Roma på skikkelig vis fra en takterrasse

Men selv om programmet ditt i Roma er så tettpakket at du ikke får sjansen til å kjede deg utenfor hoteller, er det også flott at selve hotellet også har fasiliteter som legger opp til litt livsnyteri. Roma er ikke bare en pulserende storby full av opplevelser, men også en sydlandsk by med et deilig klima der du kan nyte solens varme stråler en betydelig større del av året enn i Norge. Så hvis du vil pleie brunfargen eller bare slappe av kan det være godt å ha en takterrasse til din disposisjon. Her kan både voksne og barn koble av og ta en pause fra storbylivet, menneskemylderet og trafikken.

Noe mange merker når de besøker Roma er at føttene kan bli skikkelig trette, så det kan virkelig være en fryd å kunne la dem få hvile mens du sitten i solen eller skyggen under en parasoll på takterrassen og kikker utover de mange takene, kuplene og arkitektoniske vinduene som kjennetegner Italias hovedstad.

Tre anbefalte hoteller i Roma med takterrasse

Vi i In-Italia har et meget stort utvalg av ferieboliger, og nedenfor kan du se tre eksempler på hoteller vi vil anbefale deg hvis takterrasse står høyt på ønskelisten din når du besøker Roma. Du er alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om feriene våre i Roma.

Hotel Arcangelo
Bo sentralt i stilfulle art-nouveau-omgivelser med moderne komfort. På Hotel Arcangelo får du utvilsomt lyst til å tilbringe en del tid i den deilige roof garden, med utsikt over intet mindre enn Peterskirkens kuppel. Du kan få servert mindre snacks eller drinker på taket mens du slapper av etter dagens sightseeing.

Den lekre frokostbuffeten inntas derimot i hotellets hyggelige restaurant. Hotellets røykende gjester blir henvist til takterrassen, men ellers er hotellet røykfritt. Hotel Arcangelo er et ypperlig utgangspunkt for deg som ønsker å få en autentisk opplevelse av Roma. Hotellet ligger nemlig veldig sentralt til - ca. halvannen kilometer fra Campo de" Fiori - men samtidig i et lokalt strøk der romerne går på kafé og ut for å spise. Du er med andre ord ikke omgitt av turister her hele tiden.
 

Hotel Marcella Royal
Smakfullt, klassisk, romantisk, behagelig og sentralt. Så lett kan det faktisk oppsummeres. Hotel Marcella Roya er en ekte, liten perle av et firestjerners-hotell som gir deg de perfekte rammene rundt Roma-ferien din slik at du kan nyte den til det fulle. Utsikten fra den elegant innredede takterrassen i 9. etasje er fantastisk, og den kan du beundre både om kvelden når du slapper av med en drink (og live pianomusikk til tider) og mens du inntar den velsmakende, store frokostbuffeten som serveres utendørs i takrestauranten.

Hotellets rom er velutstyrte og generelt av den romslige typen, hvert fall når man husker at det snakk om et storbyhotell. Som prikken over i-en hersker det en unik atmosfære på Marcella Royal, ikke minst takket være de historiske omgivelsene i Via Flavia, med kort avstand til både severdigheter og restauranter.

Hotel Smeraldo
Dette familiedrevne hotellet er som skapt for en romantisk langhelg eller uke i Roma. Du bor mellom Piazza Navona og Campo de" Fiori, så tettere på Romas pulserende hjerte kan du ikke komme. Og det stopper ikke der, for bare vent til du ser de to takterrassene der du kan nyte livet og utsikten mens du hviler bena og lader opp batteriene til morgendagens eventyr i Roma.

Frokosten serveres i den hyggelige frokostrestauranten i kjelleren, og det er hotelleierens mor, en aktiv kvinne på over 80, som står for den. Hotellet er under løpende renovering, så rommene er ganske forskjellige - men alle har både internett, tv, aircondition og eget bad med dusj.

>>> Les også om storbyferie i Roma
>>> Finn et hotell eller en ferieleilighet i Roma

 
search map