Hotell i Roma

Hotel Martis Palace

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mye for pengene på eksklusivt vis

Vi er overbeviste om at du vil nyte oppholdet ditt på Hotel Martis Palace. Det er ikke det billigste hotellet i Roma, men vi i In-Italia er helt sikre på at du får veldig mye for pengene her. Gjestfriheten og servicen er upåklagelig, og da hotellet åpnet i mars 2016 er det fortsatt relativt nytt.

Bedre beliggenhet skal du lete lenge etter

Beliggenhetsmessig blir det neppe bedre. Hotel Martis Palace ligger i Navona-området, så du bor rent bokstavelig talt kun et steinkast fra Piazza Navona. Byens andre store severdigheter som Pantheon, Trevifontenen, Spansketrappen, Peterkirken og Piazza Venezia ligger også alle i behagelig gangavstand fra Hotel Martis Palace.

Les mer om Hotel Martis Palace

Nytt og elegant design

Den avslappede atmosfæren understrekes av hotellets moderne design. Her kan du føle deg hjemme, og dermed nyte den gode servicen og de mange fasilitetene på Hotel Martis Palace. Dagen begynner med en amerikansk frokostbuffét som tilbyr et rikt utvalg av både varme og kalde delikatesser. Ikke glem å bestille cappuccinoen din i frokostrestaurantens bar, og ta den gjerne med deg opp på takterrassen hvis du vil. Herfra får du en fantastisk utsikt over Romas historiske sentrum. Det er det perfekte stedet å nyte morgenkaffen eller en cocktail og lette snacks senere på dagen. Om vinteren vil nok ikke takterrassen være ditt foretrukne oppholdssted, så derfor finner du et godt alternativ i Martis lounge-bar. Hvis du er ute etter fred og ro er det et hyggelig bibliotek der du kan lese en god bok eller bare nyte stillheten. Hvis du er veldig trøtt etter dagens mange opplevelser kan du også unne deg et besøk i velværeavdelingen på Hotel Martis Palace sitt nabohotell. Du kan be resepsjonen om å bestille time for deg. Det er naturligvis gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du ankommer med bil gjør vi oppmerksomme på at det er dyrt å parkere i sentrum, og du må regne med priser på rundt €55 per natt.

Rom med utsøkt smak

Hotel Martis Palace har kun 26 romslige og komfortable rom. Alle rommene er lydisolerte og har alle de moderne bekvemmelighetene du kan ønske deg. Rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, minibar, safe, telefon og eget bad med toalett, stor dusj og hårføner. Hotellet tilbyr flere forskjellige romtyper.

Les om rommene på Hotel Martis Palace

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map