Hotell i Roma

Hotel Marcella Royal

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Utenom å være et flott 4-stjerners hotell med en fin beliggenhet i Romas historiske sentrum tilbyr også Marcella Royal en veldig god atmosfære. Den klassiske innredningen er både smakfull og romantisk. Det er ikke langt til verken gode restauranter eller byens mange severdigheter, og hvis føttene er trette stopper det mange lokale busser langs den nærliggende gaten Via XX Settembre, samtidig som det ikke er langt til sentralbanestasjonen eller de to metrostasjonene Barberini og Repubblica.

Nyt den herlige takterrassen

I 9. etasje finner dere Hotel Marcela Royals fantastiske takterrasse med enestående utsikt over Roma. Det er også her dere finner hotellets frokostrestaurant som hver morgen byr på en stor buffet med pålegg, oster, frukt, yoghurt, juice og kaffe. Utenom takterrassen har hotellet resepsjon, store og innbydende oppholdsrom, cocktailbar og gratis Wi-Fi. Det er heller ikke uvanlig at en pianist underholder gjestene, så dere kan innta en forfriskende aperetiff ledsaget av nydelig musikk før dere går ut og spiser middag - eller dere kan runde av kvelden med en drink i baren før hodeputen kaller.

Les mer om Hotel Marcella Royal

Lokalt preg

Dere oppdager sikkert fort at det fortsatt finnes flere vanlige leiligheter i samme bygning, noe som kommer av at flere av de lokale beboerne ikke hadde lyst til å selge deres leiligheter da stedet ble omgjort til et hotell.

Rommene

Alle rommene på Hotel Marcella Royal er smakfulle og klassisk innredet i moderne stil med en fin lyssetning. Rommene varierer i størrelse, men de fleste er forholdsvis romslige (bortsett fra economy) for et storbyhotell, og der er alle utstyrte med aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Marcella Royal

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Marcella Royal

Les personlige anmeldelser av Hotel Marcella Royal som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Marcella Royal. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Marcella Royal

Bedømmelse av Hotel Marcella Royal

Les mer

Bedømmelse av Hotel Marcella Royal

Les mer

Nydelig og rolig hotell

Som sagt et nydelig og rolig hotell ca. 1,5 km utenfor sentrum. Meget hyggelig takterrasse på grunn av de mange blomstene og utsikten.

Les mer

Takterrasse

Vi avsluttet bryllupsreisen vår med en helg i Roma på dette sjarmerende hotellet, etter en anbefalning fra en venn. Det aller beste med hotellet var takterrassen og det utrolig vennlige personalet som jobbet på hotellet! Alle var hyggelig, og da spesielt i baren på takterrassen! Vi hadde det så gøy og ble kjent med mange andre av hotellets gjester oppe på taket, en opplevelse :)

Les mer

Ok for prisen

Søte mennesker på hotellet og det var rent og pent.
Litt synd med pulverkaffe til frokosten, men ellers ok frokostbuffé.
Herlig takterrasse med flott utsikt over Roma.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Marcella Royal

Les mer
 
search map