Hotell i Roma

Hotel Lunetta

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En mer sentral plassering er vanskelig å finne

Hotel Lunetta er et flott lite boutiquehotell med en førsteklasses beliggenhet i det historiske sentrum av Roma. Hvis du kommer til Roma for å besøke kjente attraksjoner, og leter etter et sentralt beliggende hotell med god komfort, er Hotel Lunetta det rette valget, en mer sentral beliggenhet er vanskelig å finne. Piazza Navona og Campo de 'Fiori ligger bare 200 meter fra hotellet, og du kan gå til Spansketrappen, Pantheon og Trevi-fontenen på under femten minutter. Den sentrale beliggenheten betyr at du har et godt utvalg av restauranter rett rundt hjørnet.

Nydelig takterrasse og et unikt SPA

Akkurat når du trodde servicen og fasilitetene ikke kan bli bedre, oppdager du den lille takterrassen som er et kapittel for seg selv. Et utmerket sted å nyte dagens første kaffe kopp i morgensolen og nyte utsikten over hustakene i Roma. Du har en fantastisk utsikt over kuppelen på kirken Sant 'Andrea della Valle som ligger vegg i vegg med hotellet, og her fant første akt av operaen Tosca sted. Takterrassens bar er også åpen på kveldstid og det er et koselig sted hvor du kan nyte en aperitiff, en lett matbit eller bare en stille stund.

Som en helt spesiell finner du nede på hotellet en rekke godt bevarte vegger fra antikkens Roma. De har hotellet valgt å inkludere i sin SPA-avdeling, som inkluderer et liten varmtvannsbasseng, badstue og steamrom. Et fint sted å slappe av etter en dag med sightseeing og aktiviteter. Det er også anledning til å få en god avstressende massasje - også for par, hvis ønskelig.

Det store utvalget av ferske, varme, kalde, søte og smaksfulle produktene til frokost vil helt sikkert gjøre morgenen din enda bedre og gi en ideell start på en ny dag. Her kan du nyte en fersk kopp kaffe mens du legger planler for dagens eventyr.

Selvfølgelig byr Hotel Lunetta på de mest moderne fasiliteter som f.eks. gratis WiFi på hele hotellet.

Les mer om Hotel Lunetta

Elegant og moderne rom

Hotel Lunetta har 30 elegante og komfortable rom i ulike kategorier. Alle rommene er smakfullt innredet, aircondition, gratis WiFi, satellitt-TV, minibar, safe (laptop), skrivebord, lydisolerte vinduer og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Lunetta

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map