Hotell i Roma

Hotel Ivanhoe

 
Hotel Ivanhoe er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Ivanhoe er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Ivanhoe har ikke noe med hverken tv-serien eller romanen å gjøre. Ivanhoe er historien om en av de gjenlevende saksiske adelsfamiliene på en tid da adelen i England var i overveldende grad normannisk. Og har dermed ikke noe å gjøre med det romerske imperiet eller Roma i det hele tatt. Men nok historie for nå - tilbake til hotellet.

Mye for pengene i Monti-strøket

Hvis du er ute etter noe praktisk, komfortabelt og rimelig er kanskje Hotel Ivanhoe noe for deg. Her bor du med kort avstand til både jernbane og metro (et par hundre meter unna) som raskt frakter deg til andre områder i Roma, og foran hotellet finner du flere gode restauranter og barer som skaper et hyggelig folkeliv her i Monti-strøket


Nyt takterrassen

Det aller beste med hotellet er den herlige og solrike takterrassen på toppen av bygget. Start dagen med en styrkende macchiato her eller unn deg en aperitiff før du inntar middagen på en restaurant i byen. Et fredelig lite paradis du kan trekke deg tilbake til når bylivet blir litt for mye. I tillegg tilbyr hotellet alle de grunnleggende fasilitetene du kan forvente deg. Frokosten er ikke spesielt luksuriøs, men har et stort nok utvalg til at du kan starte dagen på en god måte. Hvis du bare vil slappe av på rommet en liten stund er ikke dette noe problem, og det er en snackbar som serverer lette måltider når småsulten melder seg. Wi-Fi er tilgjengelig i resepsjonen og lobbyen, og personalet er både hjelpsomme og hyggelige dersom det skulle være noe.

Rommene

Hotellet er faktisk ganske lite med bare 24 rom. Både rommene og badene er relativt små, men hvis du ikke har med deg mye bagasje er de komfortable nok - dessuten tilbringer du nok ikke mye tid her når du først er på besøk i den evige stad. Du kan velge mellom enkelt-, dobbelt- og trippelrom. Alle rommene er utstyrte med minibar, telefon, tv, varme og aircondition.

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ivanhoe

Les personlige anmeldelser av Hotel Ivanhoe som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ivanhoe. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Roma 2017

Først vi var vi misfornøyd med rommet, etter 2 dager fikk vi et større slik i det store og hele var vi fornøyd med hotellet.

Les mer
 
search map