Hotell i Roma

Hotel Hassler Roma

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den perfekte beliggenhet

Hotel Hassler Roma er en perfekt base for den reisende som foretrekker å utforske Roma fra et hotell i luksusklassen.
Hotellets sentrale beliggenhet gjør det mulig å nå de fleste av byens severdigheter til fots. Byens største attraksjoner som Trevifontenen, Piazza Navona og Pantheon ligger alle i en gangavstand på ca. 10 minutter. Peterskirken og Colosseum er litt lengre unna, men du kommer deg raskt dit med metro eller taxi. Hvis du ikke har noe imot å spasere må du beregne ca. en halvtime, og den beste måten å oppleve Roma på er jo til fots. Det tar 3 minutter å gå til metrostasjonen Spagna, og derfra er du fremme ved Colosseum på få minutter.

Bli en del av en helt unik familie

Det forskjell på 5-stjerners hoteller. Noen drives av hotellkjeder, og noen eies av en enkelt familie. Hotel Hassler Roma tilhører den siste kategorien, og det vil du ikke kunne unngå å legge merke til. Hassler Roma eies av Roberto E. Wirth, som er femte generasjon i et sveitsisk hotelldynasti. Han er fortsatt å finne "på gulvet" for å forsikre seg om at alt blir gjennomført med stil og kvalitet. Selv om personalet utvilsomt utgjør den 5. stjernen, for det stemmer at personalets gjestfrihet er nøkkelen til hotellets rykte - og Hotel Hassler Roma beviser at dette er sant. Alle på Hassler Roma gjør deres beste for å oppfylle dine minste ønsker i en avslappet og behagelig atmosfære.

Les mer om Hotel Hassler Roma

Gastronomi på Michelin-nivå

Det er ingen grunn til å forlate hotellet for lunsj eller middag, for Hassler Roma har en av de beste restaurantene og kjøkkensjefene i Roma. I 7. etasje finner du en 1-stjerners Michelin- og panoramarestaurant kalt "Imàgo", der kjøkkensjefen Francesco Apreda tilbyr nye tolkninger av både det italienske og det regionale kjøkkenet. Imàgo har en 180 graders ubetalelig utsikt over Roma med Peterskirken som det perfekte sentrum.
Hvis du er ute etter noe enklere kan du velge restauranten Salone Eva, der det også er en bar. m våren og sommeren suppleres Salone Eva av Palm Court-terrassen utendørs. Både Hassler bar og Sala Vietri lobby er perfekte steder å nyte lette snacks mens du fordøyer dagens inntrykk fra den strålende byen.

Et av de få hotellene i Roma med spa

Brylluper, møter og arrangementer av enhver art kan naturligvis arrangeres på Hassler Roma, som tilbyr ypperlige tjenester til alle reisende. Et stort pluss er hotellets spa, spesielt om vinteren når det blir kjøligere. Vi er ganske sikre på at du vil sette pris på et besøk i spa-avdelingen etter en lang dag med sightseeing. Her finner du nemlig badstue, dampbad, solarium, avslapningsområde og treningssenter, og det er mulig å bestille flere forskjellige typer massasje og skjønnhetsbehandlinger.
I tilfelle du planlegger å kjøre til Roma kan Hotel Hassler tilby parkering mot tillegg, og Wi-Fi er gratis på hele hotellet.

Elegante og romslige rom

Hotel Hassler Roma tilbyr 95 veldig komfortable rom og suiter. Det er et hav av forskjellige rom-typer og -størrelser, samt innredning. Rommene tilbyr enten utsikt mot byen eller hagen, og noen suiter har privat balkong eller terrasse.
Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, Wi-Fi, skrivebord og eget bad med badekar eller dusj, toalett, hårføner og produkter fra spa-avdelingen.

Les om rommene på Hotel Hassler Roma

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map