Hotell i Roma

Hotel Genio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Roma har vært en favoritt blant norsk reisende helt tilbake til Holberg og Edvard Munch, samt Henrik Ibsen som bodde der en stund. Du behøver ikke å være kunstner for å like Roma, men det er en by som har en tendens til å bli til et livslangt kjærlighetsforhold.

Et legendarisk hotell med en imponerende takterrasse

Om du velger å bo på et hotell eller leilighet er en smakssak, men de fleste er enige om at beliggenheten er viktig og ikke minst muligheten til å gå til alle severdighetene og samtidig ha et godt utvalg av restauranter i nærområdet. Hvis det også er tilgang til en takterrasse med utsikt over byen, er det et stort pluss. Hvis du tilhører en av de mange som har opplevd Roma i Tjæreborgprestens fotspor, har du sikkert også besøkt det legendariske kontoret som lå på Romas beste adressen: takterrassen på Hotel Genio. Det gir en fantastisk utsikt over hustakene og du kan blant annet også se rett inn i kuppelen på den nærliggende Peterskirken.

Les mer om Hotel Genio

Bedre beliggenhet er vanskelig å finne

Hotel Genio ligger rett bak Piazza Navona og det er en spennende opplevelse å være enten den første eller den siste turist på det vakre torget. Hvis du er en morgenfugl, kan du også nå et besøk i Peterskirken før frokost, og dermed unngå lange køer som de fleste dessverre ender opp i. Hotel Genio ligger også rett ved den spennende antikvitetsgaten Via dei Coronari, på få minutter kan du gå til både Castel Sant'Angelo, Pantheon, Campo dei Fiori og Spansketrappen, bedre blir det ikke.

Hotel Genio er et velkjent navn

Som jeg sa var Hotel Genio Tjæreborgs dominerende i en mannsalder. I den perioden var hotellets standard ingenting å skrive hjem om og selv om det i mellomtiden har fått fire stjerner, er det fortsatt ikke standarden som får oss til å gi den 3 sole, men helt klart beliggenheten og den vakre takterrassen der de fleste gjestene velger å tilbringe mye tid. Men Hotel Genio er fortsatt et godt valg hvis du kan overse at møblene er litt slitt. Hotellet har resepsjon, lounge, bar, heis, frokostrom og ikke minst takterrassen.

Fine og komfortable rom

Rommene på Hotel Genio er fine, men ganske enkelt innredet i klassisk stil. Rommene er spredt over flere etasjer, alle forbundet med heis. Alle rom har aircondition og oppvarmingen er sentralt styrt avhengig av sesong, det er en minibar, telefon, satellitt-TV, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Det er fortsatt noen rom for røykere, spør i resepsjonen ved ankomst. Det er mulig å lagre verdier i hotellets boks i resepsjonen.

Sommerrabatt 2017

Hotellet har laget en sommerrabatt, så hvis du har et opphold i juni, juli eller august på minimum 4 netter er den 4. natten gratis. Rabatten er trukket fra prisen nedenfor.

Les om rommene på Hotel Genio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Smeraldo

Roma, Lazio

Iulia Guest House

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Agriturismo Mongalletto

Castellinaldo, Piemonte

Borgo di Colleoli

Palaia, Toscana

search map