Hotell i Roma

Hotel Genio

 
Hotel Genio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Genio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Roma har vært en favoritt blant norsk reisende helt tilbake til Holberg og Edvard Munch, samt Henrik Ibsen som bodde der en stund. Du behøver ikke å være kunstner for å like Roma, men det er en by som har en tendens til å bli til et livslangt kjærlighetsforhold.

Et legendarisk hotell med en imponerende takterrasse

Om du velger å bo på et hotell eller leilighet er en smakssak, men de fleste er enige om at beliggenheten er viktig og ikke minst muligheten til å gå til alle severdighetene og samtidig ha et godt utvalg av restauranter i nærområdet. Hvis det også er tilgang til en takterrasse med utsikt over byen, er det et stort pluss. Hvis du tilhører en av de mange som har opplevd Roma i Tjæreborgprestens fotspor, har du sikkert også besøkt det legendariske kontoret som lå på Romas beste adressen: takterrassen på Hotel Genio. Det gir en fantastisk utsikt over hustakene og du kan blant annet også se rett inn i kuppelen på den nærliggende Peterskirken.

Les mer om Hotel Genio

Bedre beliggenhet er vanskelig å finne

Hotel Genio ligger rett bak Piazza Navona og det er en spennende opplevelse å være enten den første eller den siste turist på det vakre torget. Hvis du er en morgenfugl, kan du også nå et besøk i Peterskirken før frokost, og dermed unngå lange køer som de fleste dessverre ender opp i. Hotel Genio ligger også rett ved den spennende antikvitetsgaten Via dei Coronari, på få minutter kan du gå til både Castel Sant'Angelo, Pantheon, Campo dei Fiori og Spansketrappen, bedre blir det ikke.

Hotel Genio er et velkjent navn

Som jeg sa var Hotel Genio Tjæreborgs dominerende i en mannsalder. I den perioden var hotellets standard ingenting å skrive hjem om og selv om det i mellomtiden har fått fire stjerner, er det fortsatt ikke standarden som får oss til å gi den 3 sole, men helt klart beliggenheten og den vakre takterrassen der de fleste gjestene velger å tilbringe mye tid. Men Hotel Genio er fortsatt et godt valg hvis du kan overse at møblene er litt slitt. Hotellet har resepsjon, lounge, bar, heis, frokostrom og ikke minst takterrassen.

Fine og komfortable rom

Rommene på Hotel Genio er fine, men ganske enkelt innredet i klassisk stil. Rommene er spredt over flere etasjer, alle forbundet med heis. Alle rom har aircondition og oppvarmingen er sentralt styrt avhengig av sesong, det er en minibar, telefon, satellitt-TV, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Det er fortsatt noen rom for røykere, spør i resepsjonen ved ankomst. Det er mulig å lagre verdier i hotellets boks i resepsjonen.

Les om rommene på Hotel Genio

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Genio

Les personlige anmeldelser av Hotel Genio som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Genio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Genio

Bra hotell med veldig fin beliggenhet

Greitt rom med utmerket bad. Godt renhold. Et meget stort pluss er takterrassen med flott utsikt over Roma.
Litt stusselig frokost.
Alt i alt var vi veldig fornøyd og vil absolutt anbefale dette hotellet.

Les mer

Perfekt beliggenhet

Du kan ikke bo mer sentralt. Du kan gå til de mest ettertraktede attraksjonene, eller du kan ta ulike busslinjer rett utenfor hotellet.

Fantastisk frokostrestaurant på takterrassen, som også kan brukes hele dagen med 360 graders utsikt.

Rent og organisert hotell med god service

Les mer

Godt sentralt hotell med takterrasse

Hotel Genio er et godt hotell med en god service. Hotellet ligger i nærheten av Piazza Navona. Hotellet har en døgnåpen resepsjon. Hotellet hadde en fantastisk takterrasse hvor frokost ble spist. Takterrassen kan også brukes på andre tider av dagen, og har flott utsikt over Romas tak. Servicen på hotellet var topp helt fra rengjøring til personalets vennlighet. Helt klart anbefalelsesverdig. Det eneste minus kan være duene som fløy inn på takterrassen og bordene der det var mat :-) :-). Men det er vanskelig å unngå. Personalet gjorde det de kunne for å fjerne matrester så raskt som mulig. Vi vil definitivt komme igjen!

Les mer

Supert hotell

Hyggelig personale, ekstra ros til frokostvertene og vår skjønne vaskedame ?? Supert med takterrassen til frokost og for et avsluttende glass vin på kvelden under stjernene med lysende Roma rundt oss. Rolig og deilig å få bruke terrassen uten servering, masse folk og musikk. Ikke endre noe der.
Vi ble litt overrasket da taxien som portieren bestilte til oss ved hjemferden ankom. Den var ikke hvit som de vanlige taxiene. Det var en dårlig, gammel bil uten aircondition og med ødelagte håndtak på innsiden i baksetet og en utdatert, skjev, gammel plastskjerm !!! mellom oss og føreren. Vel fremme tok føreren tak i 50 eurosedler og sa 50. Det var blitt avtalt 48 euro, det samme alle hvite taxier tar i fast pris. Jeg ble sur over det frekke tillegget og sa 48 og rakte frem hånden. Jeg fikk 2 euro tilbake, tips jeg ellers ville gitt til en fører som hadde taxien sin i orden og som ikke tar det for gitt! Jeg tror vi fikk en pirattaxi og det føles ikke ok.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Genio

Les mer

Bedømmelse av Hotel Genio

Les mer
 
search map