Hotell i Roma

Hotel Fiume

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Fiume ligger i et av Romas hyggeligste strøk, preget av grønne parker, spennende attraksjoner, lokal beboelse, gode restauranter og mange innkjøpsmuligheter.

Arkitektur og lokale husmødre

Området rundt Hotel Fiume holder langsomt på å utvikle seg til et av de mest spennende i Roma. Hvis du interesserer deg for kunst og kultur finner du her et bredt utvalg av kunstmuseer og gallerier, og for de arkitekturinteresserte er området Coppede rundt Piazza Mincio et absolutt must - og kun et kvarters gange fra hotellet. Enda nærmere finner du Piazza Alessandria med et av Romas største innendørs matmarkeder, så her kan du gjøre innkjøpene dine med de romerske husmødrene og absorbere den pulserende og lokale stemningen. Nærmeste metrostasjon er Castro Pretorio, men området er også godt forsynt med busser som kan frakte deg inn til sentrum.

Takterrasse og italiensk design

Hotel Fiume har resepsjon, heis, bar, flere stuer, frokostrestaurant og en hyggelig takterrasse med fantastisk utsikt over Romas tak. Hotellet tilbyr også parkering mot betaling. Det er flere romtyper som varierer i størrelse og innredning, men alle er pent møblerte og har parkettgulv, telefon, tv, Wi-Fi, safe, minibar, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Fiume

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Artemide

Roma, Lazio

Mascagni Hotel

Roma, Lazio

search map