Hotell i Roma

Hotel Fiume

 
Hotel Fiume er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Fiume er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Fiume ligger i et av Romas hyggeligste strøk, preget av grønne parker, spennende attraksjoner, lokal beboelse, gode restauranter og mange innkjøpsmuligheter.

Arkitektur og lokale husmødre

Området rundt Hotel Fiume holder langsomt på å utvikle seg til et av de mest spennende i Roma. Hvis du interesserer deg for kunst og kultur finner du her et bredt utvalg av kunstmuseer og gallerier, og for de arkitekturinteresserte er området Coppede rundt Piazza Mincio et absolutt must - og kun et kvarters gange fra hotellet. Enda nærmere finner du Piazza Alessandria med et av Romas største innendørs matmarkeder, så her kan du gjøre innkjøpene dine med de romerske husmødrene og absorbere den pulserende og lokale stemningen. Nærmeste metrostasjon er Castro Pretorio, men området er også godt forsynt med busser som kan frakte deg inn til sentrum.

Takterrasse og italiensk design

Hotel Fiume har resepsjon, heis, bar, flere stuer, frokostrestaurant og en hyggelig takterrasse med fantastisk utsikt over Romas tak. Hotellet tilbyr også parkering mot betaling. Det er flere romtyper som varierer i størrelse og innredning, men alle er pent møblerte og har parkettgulv, telefon, tv, Wi-Fi, safe, minibar, aircondition og eget bad med hårføner.

Les om rommene på Hotel Fiume

 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Fiume

Les personlige anmeldelser av Hotel Fiume som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Fiume. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Fiume

Bedømmelse av Hotel Fiume

Les mer

Bedømmelse av Hotel Fiume

Les mer

Bedømmelse av Hotel Fiume

Les mer

Sentral og gode rom

Nydelig sentralt beliggende hotell med god frokost.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Fiume

Les mer
 
search map