Hotell i Roma

Hotel Empire Palace

Dobbeltrom Suite Junior Suite Enkeltrom
 
Hotel Empire Palace er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Empire Palace er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Empire Palace ligger sentralt i området mellom sentralbanestasjonen Termini og Spansketrappen, og kun få minutters gange fra Villa Borghese.

Spis i gourmet-restauranten

Hotellet består av 113 rom og bygningen det ligger i har tidligere tilhørt en adelig venetiansk familie, noe du fornemmer når du går inn i gårdshagen, der det serveres lette måltider og drinker når været tillater det. Slapp av og spis godt i hotellets restaurant, Aureliano, etter en travel dag til fots i den spennende byen. Restauranten er elegant og stilfull, og serverer både internasjonale retter og lokale spesialiteter. Velg en smakfull flaske fra det store og interessante vinkartet, der både italienske og internasjonale viner er representert. Forfriskninger kan også nytes i baren.

Les mer om Hotel Empire Palace

Klassisk innredning

Rommene er innredet i klassisk stil (mellom 25 m² og 35 m² store) og alle har moderne og komfortable fasiliteter som aircondition, minibar, tv, telefon, safe, og et eget bad med toalett, dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Empire Palace

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Empire Palace

Les personlige anmeldelser av Hotel Empire Palace som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Empire Palace. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Empire Palace

Hyggelig hotell med god service

Dette var et hyggelig lite hotell. Vi fikk god service i resepsjonen og rommene var fine, rene og velholdte. Vi hadde bestilt opphold med frokost og den var også helt OK. Stille og rolig område med noen små kafeer i nærheten. Forholdsvis kort vei til Metro, og helt OK gå avstand til flere av de store severdighetene.

Les mer

Utmerket

Takk for et fantastisk opphold

Les mer

Fint hotell - fin betjening - god opplevelse

Men neste gang vil vi velge et hotell noe nærmere sentrum. Da min mann er litt dårlig til beins, og vi måtte ta taxi tilbake til vårt hotell (opp en bakke/høyde) når vi var ute for å oppleve skjønne Roma.
Men vi har fått en god opplevelse med å reise med In-Italia. Gjør det gjerne igjen. Så ros til dere.
Hilsen Lis-Merete Bjerre-Christensen og Per Bülow.

Les mer

Vidunderlige Roma

Jeg og min 13-årige datter besøkte Roma en langhelg og hadde et herlig opphold i vakre, livlige Roma, som dessuten bød på strålende sol og 30 grader i solen! Hotellet ligger ca. 10 minutters gange fra sentralbanestasjonen Termini, i et roligere område, men fortsatt med flere mindre restauranter rett rundt hjørnet. Det var også en is-bar noen meter unna, og etter vår opplevelse å dømme var den veldig populær blant italienerne. I nærheten var det også en dagligvarehandel.
Vi fikk et rom i fjerde etasje inn mot den indre gården, der hotellet har en uteservering, så det var veldig stille og vi sov godt. Rommet var ganske lite med en dobbeltseng, to nattbord, et skrivebord og en stol, samt minibar og tv. I hallen var det en mindre garderobe og safe. Badet var stort og romslig med dusj med bra trykk i. Det var såpe, sjampo, renseservietter og mengder med håndklær i ulike størrelser. Alt veldig rent og pent. Dessverre fikk ikke hotellet pga. regler fra byen sette igang airconditionen før litt senere i april, så det var varmt på rommet, men vi fikk luftet og det gikk bra.
Frokosten var som den pleier i Italia, med brød, frokostblandinger, yoghurt, juice m.m. Datteren spiser glutenfritt og hun fikk fine rundstykker på morgenen så det var ikke noe problem. Generelt er det ofte enkelt å spise glutenfritt i Italia. Personalet på hotellet var hyggelige og hjelpsomme hele tiden, så vi er veldig fornøyde.
Å spasere til Spansketrappen tok ca. 10-15 minutter og på bare noen minutter var man i de mer "sentrale" delene av byen. Vil man bo mer midt i smørøyet bør man velge et annet hotell, men for oss var dette toppen da det var rolige omgivelser. Innenfor gangavstand ligger også fine Villa Borgese dit vi gikk og spaserte rundt sammen med alle de italienske familiene på søndagen. Hjemmefra hadde vi kjøpt billetter til Hop-on-hop-ogg-ubss, og det er flere å velge mellom, og den vi valgte stopper ved Termini, så vi kunne enkelt gå dit og hoppe på bussen. Da vi hadde besøkt Colosseum ene ettermiddagen var vi trøtte i både øyne og bein, da tok vi taxi tilbake til hotellet og den kom på ca. 8 Euro.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Empire Palace

Les mer

Utmerket hotell, men.....

Virkelig et fint hotell med en fin beliggenhet, men noen av personalet - i dette tilfellet barmannen og servitrisen ved frokostbordet - har en litt merkelig oppførsel og kundefjærn attitude.

Les mer
 
search map