Hotell i Roma

Hotel Duca d'Alba

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her på Hotel Duca d'Alba kommer du til å føle deg hjertelig velkommen i et rolig og intimt miljø med god service, fasiliteter av høy kvalitet og et utrolig vennlig personale. Alt dette får du i kombinasjon med en perfekt beliggenhet midt i Monti-distriktet.

Opplev livlige Monti

Her er du omgitt av liv, gode vinbarer og hyggelige trattoriaer. Dessuten ligger Forum Romana og Colosseum knappe 300 meter fra hotellet. Domus Aurea, Piazza Venezia og Campidoglio ligger også bare noen minutters gange unna. Så ta en deilig spasertur rundt i de livlige gatene på kvelden og spør personalet om hvor den beste trattoriaen ligger. Berømte italienske butikker ligger også rett rundt hjørnet fra Hotel Duca d'Alba.

Hotellet er designet i en moderne stil med enkelte klassiske detaljer. Vi klassifiserer ikke dette som et luksushotell, men det har en viss eleganse som kan gi deg en luksuriøs fornemmelse.

Her hersker det en varm og intim atmosfære som nok har noe å gjøre med at hotellet kun har 27 rom. Servicen er veldig god og fasilitetene er meget fine for et lite hotell. I resepsjonen kan du stille de spørsmålene du måtte ha, for eksempel om å leie sykler eller oppbevaring av bagasje. Det er vaskeservice og Wi-Fi er tilgjengelig over alt.

Moderne og varme rom

Rommene er utstyrte med all komforten du kan forvente deg av et 4-stjerners hotell. Det er tre forskjellige romtyper: Standard, Superior og Junior Suite, der størrelsen er hovedforskjellen - men ingen rom er mindre enn 12 m² og ingen er større enn 15 m² (altså relativt små rom). Etter vår mening var sengene myke og komfortable, og da alle rommene er lydisolerte ble gatestøyen holdt godt ute, men vi ville ikke karakterisert det som 100% lydisolert. Alle rommene er møblerte i en varm stil og har minibar, safe, satellitt-tv, telefon, aircondition og et eget bad med badekar eller dusj, hårføner og gratis skjønnhetsprodukter.

Les om rommene på Hotel Duca d'Alba

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Duca d'Alba

Les personlige anmeldelser av Hotel Duca d'Alba som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Duca d'Alba. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Duca d'Alba

Bedømmelse av Hotel Duca d'Alba

Les mer

Bedømmelse av Hotel Duca d'Alba

Les mer
 
search map