Hotell i Roma

Hotel Diocleziano

<p>Nyt ferien på din private terrasse</p>
<p>Deluxe-rommet med privat terrasse</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hele byen innenfor din rekkevidde

Uansett om ditt opphold i Roma byr på arbeid eller ferie vil Hotel Diocleziano være et godt valg. Hotellet ligger godt plassert i en stille sidegate tett på Stazione Termini. Med Hotel Diocleziano som utgangspunkt kan du lett bevege deg rundt i byen. De fleste av de kulturelle hovedattraksjonene, som Pantheon, Trevifontenen og Spansketrappen ligger innenfor 20 minutters gange fra hotellet. Hvis du foretrekker å benytte offentlig transport har du også et stort utvalg av busser og begge metrolinjene rett utenfor døren.

Mer enn gjennomsnittlig komfort

Hotel Diocleziano ligger i et gammelt palass fra det 19. århundre, og tilbyr all den komfort du vanligvis forvente av et byhotell. Her får du faktisk også det lille ekstra; nemlig en liten velværeavdeling med et fitnessområde med moderne cardio-maskiner, en sauna og massasjedusjer. Forskjellige massasjebehandlinger kan bestilles på forespørsel. Det er et herlig sted der du kan slappe av og lade opp batteriene etter en dag fylt med spennende opplevelser. Gjestfriheten er stor og personalet står klare til å hjelpe deg med de ønskene du måtte ha. De hjelper også gjerne med gode anbefalinger og idéer til restauranter i nærheten. Dagen starter godt på Hotel Diocleziano. Frokostbufféten byr på et stort utvalg av varme og kalde retter - bl.a. egg og bacon, samt fersk kaffe og nypresset appelsinjuice. I baren serveres det lette snacks og forfriskninger, og den er åpen til sent på kvelden. Det er Wi-Fi overalt på hotellet.

Les mer om Hotel Diocleziano

Innbydende og behagelige rom

Hotel Diocleziano har 35 rom i forskjellige kategorier, bl.a. Deluxe-rom med privat terrasse. Alle rommene er innredet i en fargerik og innbydende stil med gulvtepper. Som minimum er de alle også utstyrte med aircondition, gratis minibar (vann og juice), safe, kaffe- og tefasiliteter, skrivebord og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Diocleziano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map