Hotell i Roma

Hotel Diana Roof Garden

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vi befinner oss her på den "riktige siden" av sentralstasjonen, så her får dere både et trivelig nabolag, et stort utvalg av spisesteder (flere er åpne til sent på kvelden) og en god beliggenhet i forhold til offentlig transport. Trevifontenen er for eksempel omtrent 1400 meter unna.

Spis med utsikt over Romas tak

Etter travle dager fylt med sightseeing og opplevelser, kan dere returnere til hotellets nyrenoverte restaurant i 8. etasje, der dere kan tilfredstille både smaksløkene og synet med utsikten over Romas pittoreske tak. Takterrassens hage, Uliveto, er et rolig og fredelig sted dekorert med Middelhavsplanter og en oase midt i den travle byen. Besøk også den avslappende baren/brasseriet der dere kan nyte smakfulle snacks, cocktailer og flere forskjellige apperetivo-muligheter.

Start dagen med stil

Få servert frokost på takterrassen - en sjeldent god frokost i Italia! Her får dere et stort utvalg av egg, bacon, pølser, kokt skinke, salami og ost, samt søtere saker som paier, terter, kaker og croissanter. I tillegg får dere fersk frukt, frokostblanding og forskjellige brød/rundstykker, så dere kan virkelig fylle magene før dere tar turen ut i de brosteinsbelagte gatene.

Les mer om Hotel Diana Roof Garden

Slapp av i renoverte rom

Det firestjerners-hotellet har 169 renoverte rom med egne bad, aircondition, minibar, satelitt-tv og safe. Det er mulig å få ikke-røyker-rom. Hotellet tilbyr 24-timers resepsjon og bar, room service mellom 15:30 - 23:30 og vaskeservice.

Bestill deres oase midt i sentrum

Bo i et flott og behagelig hotell midt i Roma sentrum, der utsikten over Roma fra takterrassen virkelig er et funn. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Diana Roof Garden

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map