Hotell i Roma

Hotel Della Conciliazione

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beliggenheten er helt fantastisk

Enten du er i Roma på forretningsreise eller bare for moro skyld, vil Hotel Della Conciliazione gi deg all den komforten du kan ønske deg. Beliggenheten er fantastisk i en smal, liten gate med lokal bebyggelse og et hav av kaféer, isbarer og restauranter i mange prisklasser og kvaliteter, der du kan spise utendørs under den fløyelsmyke stjernehimmelen. Peterskirken er en av de nærmeste naboene, så hvis du er tidlig oppe kan du unngå den lange køen og avlegge Paven en morgenvisitt før du returnerer til hotellet for å spise frokost. Både Campo de' Fiori, Pantheon, Trevifontenen og Piazza Navona kan nås til fots på rundt 20 minutter. Det er god offentlig transport i området, og knappe 2 minutter fra hotellet finner du en buss som frakter deg direkte til sentralbanestasjonen Stazione Termini. På bare 5 minutter kan du gå til en av Romas beste shoppinggater Via Cola di Rienzo, der du også finner et av Romas hyggelige innendørs dagligvaremarkeder.

Moderne innredning og god service

Hotel Della Conciliazione har blitt renovert de siste årene og tilbyr, i tillegg til den strategiske beliggenheten, også god kvalitet og komfort. Servicen er god og det er vanskelig å ikke føle seg hjemme. Det moderne interiøret stammer fra renoveringen i 2015 og er med på å gi hotellet en helt spesiell atmosfære.
Når det gjelder fasiliteter tilbyr Hotel Della Conciliazione akkurat det du har behov for på en storbyferie.
Frokostbufféten er ikke inkludert i prisen, men er et godt valg hvis du ikke bare vil nøye deg med en stående kaffe og en croissant sammen med de lokale italienerne på nærmeste bar. Hvis du foretrekker det er du også velkommen til å spise frokost på rommet.
Om ettermiddagen og kvelden er loungen det perfekte stedet for å nyte en drink og lette snacks, og det er også en tv-stue hvis du skulle få lyst til å kikke på en av de lokale sportsbegivenhetene. Dessverre er det ikke parkeringsmuligheter ved hotellet, men ankommer du i bil er det flere parkeringshus i området. Gratis Wi-Fi er en del av servicen og finnes på hele hotellet.

Les mer om Hotel Della Conciliazione

Bo klassisk og elegant

Hotel Della Conciliazione tilbyr i alt 67 komfortable og lyse rom og suiter. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Standard-rommene er ikke så store (ca. 13 m2) mens Suitene er vesentlig større.

Les om rommene på Hotel Della Conciliazione

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map