Hotell i Roma

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gratis parkering og transport

Dersom dere vil oppleve storbyen og samtidig nyte luksuriøse omgivelser etter lange sightseeing-dager, er det 4-stjerners Hotel Crowne Plaza noe for dere. Rett ved den store Doria Pamphili-parken, kun 3,5 km utenfor bykjernen og ikke langt fra Peterskirken, ligger denne oasen. Parker leiebilen helt kostnadsfritt og hopp på hotellets shuttle-buss som går inn til sentrum flere ganger for dagen.

Restauranter og barer

Her finner dere to restauranter og to barer, så her får dere flere muligheter for god mat og forfriskninger. På hotellets restaurant Papillon får dere servert både lunsj og middag med retter som varierer mellom alt fra paninier til tradisjonelle italienske pastaretter, internasjonale måltider og en a la carte-meny. Innta måltidene på terrassen med utsikt over bassenger dersom været tillater det. Frokost kan nytes med en utsikt over hagene i Le Jardin d'Hiver i hotellets andre restaurant. Slapp av med en deilig cocktail og live musikk i Lumier Bar (åpen fra 20:30 - 01:30).
hotellet er det resepsjon, oppholdsstue, frokostrestaurant -hvor det serveres buffet- to restauranter, to barer, syv konferanserom, heis og parkeringsplass. Det er dessuten en innendørs svømmebasseng -som kun kan benyttes av personer over 16 år-, sauna, tyrkisk bad og fitness-rom.

Les mer om Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Stor hage med utendørsaktiviteter

Slapp av ved det store bassenget i hagen, med solsenger og parasoller pent danderte rundt kanten i sommermånedene (juni - september), der dere også finner barnebassenget. Dere trenger ikke å gå langt dersom sulten eller tørsten kaller da bassengbaren er åpen fra 11:00 til 19:00 i sommermånedene og tilbyr er vidt utvalg av snacks i løpet av dagen. I tillegg har hotellet fire tennisbaner, et velværesenter/spa med innendørs basseng (aldersgrense 16 år), et treningssenter, sauna og et Tyrkisk bad.

Hotellrom med moderne fasiliteter

Hotellets rom er behagelige og utstyrt med all slags moderne nødvendigheter, som internet (trådløst eller via kabel), telefon, satellitt-tv, safe, minibar, vannkoker, strykejern m/brett, aircondition (fra mai til september), varme og selvfølgelig bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar. De skal sies at hotellets trippelrom er utstyrt med "letti alla francese" (halvannen-seng, omtrent 140 cm bred). De fleste rommene har balkong.

Bestill deres herlige hotellrom i Roma

Se frem til å slappe godt av i elegante og behagelige omgivelser med lett tilgang til Romas historiske sentrum og alle de spennende serverdighetene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map